Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
ict bedrijf

ICT beheer uitbesteden 

Het gebruik van ICT middelen wordt voor gebruikers steeds eenvoudiger. Daarentegen wordt de complexiteit hiervan achter de schermen steeds groter. Het beheer van een ICT omgeving vergt steeds meer kennis en ervaring. Kennis die binnen de meeste organisaties niet of nauwelijks aanwezig is. Om er tóch voor te zorgen dat een omvangrijke omgeving aan servers, laptops, printers en andere devices optimaal blijft functioneren, kunt u uw ICT beheer uitbesteden aan de professionals van de BICT Groep. Wij zorgen voor continuïteit en beschikbaarheid van uw ICT omgeving, zodat u en uw medewerkers zich zorgeloos kunnen richten op jullie eigen kerntaken.

ICT beheer volledig of deels uitbesteden

Voor kleine bedrijven is het vaak niet haalbaar om iemand in dienst te nemen die het volledige ICT beheer op zich kan nemen. Het uitbesteden van ICT beheer aan een dienstverlener als de BICT Groep kan daarom een kostenbesparende oplossing zijn. Bovendien is men gegarandeerd van de juiste kwaliteit en veiligheid. Toch zijn er nog genoeg bedrijven die ervoor kiezen om het ICT beheer gedeeltelijk zelf te blijven doen. Bij ons kunt u zelf kiezen wat u uitbesteedt en wat u zelf doet. Door een specifiek gedeelte van ICT uit te besteden, bent u er zeker van dat deze vraagstukken met de juiste kennis en ervaring zullen worden opgevolgd.

ict beveiliging uitbesteden

Voordelen ICT beheer uitbesteden 

Uw ICT beheer uitbesteden kan een moeilijke beslissing zijn. Zeker voor organisaties die dit altijd intern gehouden hebben. Het is niet alleen vertrouwd, maar het geeft u ook het gevoel dat u meer controle heeft omdat het ‘binnenshuis’ gebeurt. Maar hoewel het erg aantrekkelijk lijkt, biedt het uit handen geven van uw ICT beheer aan de BICT Groep meer voordelen. Wij zetten er graag een aantal voor u op een rij:

  • Kwaliteit: door uw ICT beheer uit te besteden, profiteert u van de kennis en ervaring van ons gespecialiseerde team. Doordat wij alle specialismen in huis hebben, kunnen wij u op ieder gebied van ICT ontzorgen.
  • Bespaar kosten: doordat u uw ICT beheer uitbesteedt, hoeft u niet te investeren in het opleiden van intern personeel. Daarnaast bespaart u investeringskosten voor speciale hardware en software.
  • Focus op eigen business: door het uitbesteden van uw ICT beheer, hoeft u zich geen zorgen te maken over uw ICT omgeving. Wij nemen het volledige beheer van u over, zodat u zich volledig kan focussen op uw eigen organisatie. Ons supportteam staat altijd voor u klaar wanneer u vragen heeft.
Bas Voermans

Laat u informeren door onze experts

Laat vandaag nog uw ICT beheer uitbesteden aan de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Ontzorgen 

Gun uzelf de tijd om de afweging te maken of u uw ICT beheer intern houdt of dat u het wilt uitbesteden. En wanneer u ervoor kiest om uw ICT beheer uit te besteden, dan staat de BICT Groep graag voor u klaar om u hierin te ontzorgen. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en voorzien u van een passend advies. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0174 752 000 of vul ons online contactformulier in.