Hosted VoIP

Hosted VoIP is een term die steeds vaker voorbijkomt en betekent simpel gezegd: bellen via de telefooncentrale die in het internet zit. Bellen via het internet zorgt ervoor dat u geen fysieke centrale nodig heeft. Uw toestellen worden namelijk direct bij uw Hosted telefonie aangesloten op de internetverbinding via uw router of switch. Doordat u alleen een werkende internetverbinding nodig heeft, bent u ook voordeliger uit qua kosten! Een goede reden dus om over te stappen.

Voordelen van overstappen naar Hosted VoIP

Om over te stappen heeft u 4 dingen nodig, namelijk een VoIP account, een telefoonnummer, een VoIP toestel en een internetverbinding. Wanneer u dit tot uw beschikking heeft, kunt u aan de slag gaan met bellen over het internet. Naast dat u er niet veel voor nodig heeft, brengt Hosted VoIP nog een aantal voordelen met zich mee. Zo bent u altijd en overal bereikbaar, zijn de abonnementskosten tot wel 40% voordeliger dan bij traditionele telefonie, heeft u geen beperking op het aantal uitgaande en binnenkomende gesprekken en bent u beter bereikbaar met VoIP door de vele mogelijkheden.

check mark

Flexibel

check mark

Niet locatie gebonden

check mark

Goedkoop

check mark

Beter bereikbaar

IT diensten

Laat u informeren door onze experts

Dennis - VoIP Specialist - BICT Groep

Dennis
VoIP Specialist

Eenvoudig uitbreiden met Hosted VoIP

Steeds meer bedrijven stappen over. De reden hiervan, naast de eerdergenoemde voordelen, is de flexibiliteit. Als bedrijf streeft u er immers naar om te blijven groeien en mooie successen te blijven behalen, en met Hosted VoIP kunt u eenvoudig uitbreiden wanneer dit nodig is. Indien gewenst kunnen we dit ook weer eenvoudig terugdraaien. 

Hosted VoIP oplossingen van de BICT Groep

Heeft u interesse in de Hosted VoIP oplossingen van de BICT Groep? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op middels het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van zakelijke telefonie.