Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
hosted voip

Hosted VoIP 

Hosted VoIP is een term die steeds vaker voorbijkomt en betekent simpel gezegd: bellen via de telefooncentrale die in het internet zit. Bellen via het internet zorgt ervoor dat u geen fysieke centrale nodig heeft. Uw toestellen worden namelijk direct bij uw Hosted telefonie aangesloten op de internetverbinding via uw router of switch. Doordat u alleen een werkende internetverbinding nodig heeft, bent u ook voordeliger uit qua kosten! Een goede reden dus om over te stappen.

fexible | BICT Groep

Flexibel

Niet locatie gebonden | BICT Groep

Niet locatie gebonden

Goedkoop | BICT Groep

Goedkoop

Bereikbaar | BICT Groep

Beter bereikbaar

Voordelen van overstappen naar Hosted VoIP

Om over te stappen heeft u 4 dingen nodig, namelijk een VoIP account, een telefoonnummer, een VoIP toestel en een internetverbinding. Wanneer u dit tot uw beschikking heeft, kunt u aan de slag gaan met bellen over het internet. Naast dat u er niet veel voor nodig heeft, brengt Hosted VoIP nog een aantal voordelen met zich mee. Zo bent u altijd en overal bereikbaar, zijn de abonnementskosten tot wel 40% voordeliger dan bij traditionele telefonie, heeft u geen beperking op het aantal uitgaande en binnenkomende gesprekken en bent u beter bereikbaar met VoIP door de vele mogelijkheden.

BICT Hosted Voice | BICT Groep

Eenvoudig uitbreiden met Hosted VoIP 

Steeds meer bedrijven stappen over. De reden hiervan, naast de eerdergenoemde voordelen, is de flexibiliteit. Als bedrijf streeft u er immers naar om te blijven groeien en mooie successen te blijven behalen, en met Hosted VoIP kunt u eenvoudig uitbreiden wanneer dit nodig is. Indien gewenst kunnen we dit ook weer eenvoudig terugdraaien. 

BICT Hosted VoIP uitbreiden
Dennis | VoIP Engineer

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met Hosted VoIP van de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Hosted VoIP oplossingen van de BICT Groep

Heeft u interesse in de Hosted VoIP oplossingen van de BICT Groep? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op middels het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van zakelijke telefonie.

BICT Hosted Voice oplossingen | BICT Groep