Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Cybersecurity certificaat | Bict Groep

Dedicated servers

Een dedicated server is een server die uitsluitend op uw eigen wensen is gericht. Deze hoeft u dus niet met anderen te delen. Dit is ideaal wanneer u meer schijfruimte of bandbreedte nodig heeft. Maar, ook wanneer u specifieke beveiligingsmaatregelen nodig heeft, is een dedicated server een goed idee. Benieuwd welke dedicated servers wij u kunnen bieden? U leest het hieronder.

Verschillende soorten dedicated servers 

Bij de BICT Groep heeft u de keuze uit verschillende soorten dedicated servers:

  • Big storage
    Onze dedicated servers voor big storage zijn ideaal wanneer uw bedrijf te maken heeft met multimedia opslag, file sharing, database back-ups of iedere andere veeleisende opslagbehoefte.
  • Performance
    Heeft u te maken met veeleisende applicaties en workloads? Kies dan voor een dedicated server gericht op performance. Deze servers zijn uitgerust met extreme CPU-kracht en uitstekende lees-/schrijfmogelijkheden.
  • Bandwidth
    Heeft uw bedrijf hoge bandbreedte nodig? Kies dan voor onze Bandwidth Dedicated Servers. Dit zijn speciale, unmetered dedicated servers die u onbeperkte bandbreedte geven en zodoende probleemloos kunnen opschalen.
Soorten dedicated server | BICT Groep

Kosten dedicated server

De kosten van een dedicated server hangen niet alleen af van het type server dat u kiest, maar ook van hoe u de server gaat samenstellen. Onze dedicated servers zijn namelijk allemaal volledig aanpasbaar waardoor de kosten kunnen verschillen. Hierbij kunt u denken aan het besturingssysteem, de opslagruimte en de processoren.

Welke server u uiteindelijk ook kiest, ze zijn allemaal standaard uitgerust met 40 Gbit/s DDoS-beveiliging. Mocht u behoefte hebben aan meer beveiliging, dan kunnen wij deze uiteraard verder voor u verhogen. Daarnaast worden al onze servers ondersteund door een wereldwijde 10 Tbit/s backbone en natuurlijk is er op elk moment van de dag technische ondersteuning voor u beschikbaar.

Kosten dedicated server | BICT Groep

De BICT Groep helpt u bij het maken van een keuze

Weet u niet precies welke van de bovenstaande dedicated servers het beste bij uw organisatie past? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Bel naar 0174 752 000 of neem online contact met ons op middels ons contactformulier.

BICT Groep keuze dedicated server
Kelvin | Support Engineer

Laat u informeren door onze experts

Profiteer vandaag nog van onze dedicated servers! Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail