Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
ict ondersteuning

BICT Groep X Blue10

In de digitale wereld zijn partnerships van groot belang. Wij zijn dan ook erg enthousiast over het partnership met Blue10, dat is ontstaan bij Sparta Rotterdam. Als co-sponsors van Sparta Rotterdam, beiden actief in de ICT, was de link snel gelegd. Zeker nu wij samen optrekken om middels de cloudsoftware van Blue10 bedrijven verder te helpen met het automatiseren van administratieve processen.

Partnership

Het automatiseren van repeterende werkzaamheden, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes, zorgt ervoor dat alle inkoopafspraken op één centrale plek beschikbaar zijn en je tijdig wordt geïnformeerd wanneer een contract afloopt. BICT Groep is dan ook erg enthousiast over het partnership met Blue10. 

partnerships_bictgroep

Maak kennis met Blue10 

Met Blue10 komen boekingsdocumenten (facturen, pakbonnen en bonnetjes) in één systeem samen en worden naadloos verwerkt in de financiële administratie. Facturen kunnen bovendien eenvoudig rondgestuurd worden in de organisatie voor de gewenste goedkeuring en zijn in het digitale archief snel en eenvoudig terug te vinden. Met Blue10 heb je altijd en overal inzicht in jouw administratie.

vast mobiel integratie

Blue10 automatiseert 

Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarnaast gebruik je Blue10 voor het beheren van contracten, zodat alle inkoopafspraken op één plek centraal beschikbaar zijn en je op tijd geïnformeerd wordt als een contract afloopt.

Blue10 automatiseert repeterende werkzaamheden, controleert de volledigheid, tijdigheid en juistheid van de administratie en geeft context aan gebruikers, bijvoorbeeld bij het goedkeuren of terugzoeken van facturen en contracten. Dat maakt Blue10 de ideale assistent op de financiële administratie.

ict oplossing online werkplek
Michiel| Relatiebeheer

Laat u informeren door onze experts

Meer weten over ons partnership met Blue10? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. We vertellen je er graag meer over.

Mail

Stel een vraag

Ontdek de ICT oplossingen van BICT Groep

Met meer dan 15 jaar kennis en ervaring kunnen wij u verzekeren dat wij altijd beschikbaar zijn om u te ondersteunen, op elk moment dat u dit nodig heeft. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf, waardoor u ondersteuning ontvangt op de gebieden waar dit nodig is, zonder onnodige kosten.

Bent u benieuwd welke ICT oplossingen wij kunnen bieden voor uw organisatie? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen via het online contactformulier. Wilt u liever direct contact met een van onze specialisten? Bel ons dan via 0174 752 000

ict oplossingen van bict groep