VoIP Rotterdam
Wilt u VoIP integreren in uw bedrijf in Rotterdam of Den Haag? Dan staan de specialisten van BICT Groep voor u klaar. Wij leveren totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken en zijn gespecialiseerd in VoIP, oftewel bellen via het internet. Deze functie kan zeker een toegevoegde waarde zijn voor uw onderneming. Hoe? Dat leggen wij u graag uit.

Optimale gesprekskwaliteit
Toegevoegde waarde voor uw onderneming
Altijd en overal bereikbaar

Waarom VoIP een toegevoegde waarde is voor uw bedrijf in Rotterdam of Den Haag

Voor een drukbezette ondernemer is grenzeloos contact en een optimale bereikbaarheid belangrijk. Met VoIP bent u altijd en overal bereikbaar en bij BICT Groep profiteert u van voordelige beltarieven. Wordt er regelmatig onderling gebeld tussen uw werknemers? Dan is dat met VoIP geheel gratis. Een goede internetverbinding zorgt altijd voor optimale gesprekskwaliteit en kraakheldere verbindingen. Stapt u ook over op VoIP voor uw bedrijf in Rotterdam of Den Haag?

Een telefoniepakket dat aansluit op uw wensen

Wist u dat onze VoIP-diensten op maat worden aangeboden? Wij brengen graag uw wensen in kaart. Waar nodig voorzien wij u van persoonlijk advies, zodat u een weloverwogen keuze maakt. Onze experts voorzien u van een telefoniepakket dat volledig aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

Ontvang een vrijblijvende analyse
Wilt u voor uw bedrijf in Rotterdam of Den Haag zorgeloos overstappen op VoIP en direct op de kosten besparen? Goede keuze! Via de live chat kunt u uw telefonie nota uploaden. Wij sturen vervolgens zo spoedig mogelijk een vrijblijvende analyse. De live chat is ook dé plek om al uw vragen te stellen. Uiteraard kunt u ons ook bereiken via het contactformulier of door te bellen naar 0174 – 752 000.

Contact

Via het onderstaande formulier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

vERSTUREN

Onze specialisten staan klaar om u te helpen