ISDN stopt!

Verlaag uw kosten. Verbeter uw bereikbaarheid. Verhoog uw omzet.

Stap over op VoIP! U heeft nog

Dagen Uren Minuten Seconden
Bekijk de oplossingen Gratis Besparingsanalyse

Stap over naar VoIP telefonie

Stap over naar VoIP telefonie

Overstappen naar VoIP telefonie? Goede keuze! Traditionele telefonie over het ISDN-netwerk kan niet meer voldoen aan de huidige en toekomstige eisen. Per 1 september 2019 stopt ISDN dan ook. Wij helpen u graag met de overstap naar dé vervanger van ISDN: bellen via het internet, oftewel VoIP telefonie. Maar waarom wachten met overstappen naar VoIP telefonie als u nu al van de voordelen kan profiteren?

Waarom overstappen naar VoIP telefonie?

BICT Groep vertelt u graag waarom overstappen naar VoIP telefonie een goede keuze is. Door te bellen via een goede internetverbinding profiteert u van optimale gesprekskwaliteit en kraakheldere verbindingen. Onbereikbaarheid is zo verleden tijd. Bovendien zijn de VoIP telefoonnummers gekoppeld aan een account en niet aan een locatie. Dit zorgt ervoor dat u overal ter wereld kunt bellen of gebeld kunt worden op uw mobiele of vaste telefoonnummer.

Traditionele telefonie stopt

Traditionele telefonie over het ISDN-netwerk kan niet meer voldoen aan de huidige en toekomstige eisen. Per 1 september 2019 stopt ISDN dan ook. Wij helpen u graag met de overstap naar dé vervanger van ISDN: bellen via het internet, ofwel VoIP-telefonie.

download de whitepaper

Bellen via het internet

Met VoIP wordt het internet gebruikt om te bellen. In combinatie met een goede internetverbinding levert dat optimale gesprekskwaliteit en kraakheldere verbindingen op.

Altijd en overal bereikbaar

Onbereikbaarheid, door uitval van een aansluiting zoals bij klassieke telefonie, is verleden tijd. Bij VoIP zijn telefoonnummers gekoppeld aan een account en niet aan een locatie. Zo kunt u overal ter wereld bellen en gebeld worden op uw vaste óf mobiele nummer.

Telefonie op maat

Onze VoIP-diensten worden op maat aangeboden.We bekijken graag samen met u wat uw wensen zijn en voorzien u van een advies dat aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

VoIP heeft de toekomst

VoIP is flexibeler en goedkoper dan ISDN, maakt gebruik van betere technieken en is toekomstbestendig.

Download de whitepaper

Uitgebreide functionaliteiten

Waarom wachten als het u nu al voordeel kan opleveren?

 • Wachtrijen
 • Doorschakelfaciliteiten
 • Belgroepen
 • Conference rooms
 • Meldteksten
 • Doorkiesnummers
 • Hotdesking
 • Dag- en nachtstanden 
 • Voicemailboxen
 • Keuzemenu
 • Call pickup
 • Integratiemogelijkheid met uw CRM- of ERP-systeem

Stap vandaag nog over

Zorg dat u er op tijd bij bent, ISDN stopt. Wilt u direct overstappen naar VoIP telefonie? Neem dan contact met ons op via 0174 – 752 000, vul het contactformulier in of start een live chat. Wij brengen graag uw wensen, eisen en behoeften in kaart. Samen kijken we wat uw bedrijf nodig heeft en vervolgens doen we een passend aanbod. Uiteraard voeren we de overgang naar VoIP gefaseerd door, zodat uw medewerkers er geen hinder van ondervinden. Dat is de service die u van BICT Groep kunt verwachten.

Overstappen

Onze specialisten staan klaar om u te helpen