Telefooncentrale Rotterdam
Een digitale telefooncentrale levert verschillende voordelen op voor uw bedrijf in Rotterdam of Den Haag. BICT Groep voorziet u graag van Hosted Voice Cloud telefonie of On-premise telefonie. De eerste mogelijkheid wordt gehost binnen het datacenter en is verdeeld over drie geografische datacenter locaties. Met On-premise telefonie installeren wij een VoIP Gateway op locatie. Naar welke mogelijkheid gaat uw voorkeur uit?

Optimale gesprekskwaliteit
Toegevoegde waarde voor uw onderneming
Altijd en overal bereikbaar

Kies voor een digitale telefooncentrale voor uw bedrijf in Rotterdam of Den Haag

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om te kiezen voor een digitale telefooncentrale voor uw bedrijf in Rotterdam of Den Haag. Bij BICT Groep leggen wij deze voordelen graag aan u voor. Zo bent u met digitale bedrijfstelefonie altijd en overal bereikbaar. Als drukbezette ondernemer wilt u niets liever dan een optimale verbinding en grenzeloos contact, toch? Daarnaast profiteert u van:

  • Voordelige beltarieven
  • Mogelijkheid tot gratis op- en afschalen van uw pakket
  • Onderling gratis bellen

U kiest toch ook voor een telefoniepakket met eindeloos veel voordelen? Bekijk hier hoe u kunt overstappen op VoIP, oftewel bellen via het internet.

Neem contact met ons op voor de integratie

Bent u overtuigd van de vele voordelen van een digitale telefooncentrale en wilt u dit integreren in uw bedrijf in Rotterdam of Den Haag? Of heeft u vragen die u aan ons wilt stellen? Voor direct contact met een van onze medewerkers belt u naar 0174 – 752 000 of start u een live chat. Daarnaast is het mogelijk om het contactformulier in te vullen of uw telefoonnummer achter te laten. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Via het onderstaande formulier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

vERSTUREN

Onze specialisten staan klaar om u te helpen