Telecom oplossing
BICT Groep voorziet u graag van een telecom oplossing die past bij uw onderneming. Met de juiste bedrijfstelefonie bent u altijd en overal bereikbaar. Nooit meer een telefoontje missen en altijd in staat om uw klanten te woord te staan, dat wilt u toch ook?

Optimale gesprekskwaliteit
Toegevoegde waarde voor uw onderneming
Altijd en overal bereikbaar

Welke telecom oplossing past bij uw bedrijf?

Wilt u zich volledig laten ontzorgen op het gebied van bedrijfstelefonie? Goede keuze! Bij BICT Groep helpen we u graag aan een passende telecom oplossing. Zo kunt u kiezen voor:

  • Hosted Voice Cloud telefonie: een alles-in-één pakket waarbij u grenzeloos contact en een optimale verbinding heeft. U bent altijd en overal beriekbaar, kunt gratis op- en afschalen en betaalt een vast bedrag per maand.
  • On-premise telefonie: hierbij installeren wij de VoIP Gateway op locatie. Deze staat een-op-een in verbinding met onze cloud omgeving. U wordt de eigenaar van de hard- en software. Ook hier zijn uw werknemers altijd en overal bereikbaar en profiteert u van de mogelijkheden van een professionele telefooncentrale.

Heeft u een keuze kunnen maken? Of wilt u persoonlijk advies ontvangen van een van onze experts? Wij vertellen u graag welke telecom oplossing het gunstigst is in uw situatie.

Stap direct over op VoIP

Bellen via het internet (VoIP) levert met een goede internetverbinding optimale gesprekskwaliteit en kraakheldere verbindingen op. Wilt u dit ook voor uw bedrijf? Stap dan vandaag nog over op VoIP. Voor vragen of meer informatie kunt u onze experts bereiken via de live chat, het contactformulier of door te bellen naar 0174 – 752 000.

Contact

Via het onderstaande formulier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

vERSTUREN

Onze specialisten staan klaar om u te helpen