Third Party Memorandum (certificaat)

Third Party Memorandum (certificaat)

Wilt u uw goede informatiebeveiligingsniveau eenvoudig kunnen aantonen aan derden?

  • Toon goede informatiebeveiliging direct aan belanghebbenden aan
  • Geef opdrachtgevers, financiers en overnamekandidaten vertrouwen
  • Geef geen overtollige en vertrouwelijke details over uw organisatie prijs

Steeds vaker willen organisaties die zaken met elkaar doen een onafhankelijk oordeel hebben over de stand van informatiebeveiliging. Opdrachtgevers vragen hun leveranciers om zekerheid, maar ook bedrijven die met u samen willen werken, aandeelhouders, kredietverstrekkers en private equity investeerders doen dat.

Met een Third Party Memorandum kunt u belanghebbenden aantonen dat uw ICT beveiliging op een juist niveau is ingericht zonder dat u alle details hiervan hoeft prijs te geven. Wanneer u bij TT3P een security audit heeft laten uitvoeren en zij hebben kunnen constateren dat er afdoende beheersmaatregelen voor informatiebeveiliging zijn geïmplementeerd, het informatiebeveiligingsbeleid afdoende is beschreven en we hebben kunnen vaststellen dat u met regelmaat aantoonbaar de beheersmaatregelen toetst op hun werking, dan ontvangt u van hen het Third Party Memorandum.

Hét bewijs voor uw relaties dat uw ICT securityvoorzieningen en -beleid als voldoende zijn beoordeeld. Door een onafhankelijke partij, met kennis van zaken en jarenlange ervaring in ICT en compliance. Dat geeft vertrouwen.

U kunt hier een voorbeeld van het Third Party Memorandum bekijken. 

IT diensten

Interesse in een Third Party Memorandum? Neem contact met ons op