Bel: 0174-752000

Eenvoudig zakelijk communiceren

Samsung Xchange is een softwarepakket dat gebruikt kan worden met Samsung OfficeServ en Samsung SCM. Het softwarepakket bestaat uit een verzameling van applicaties, die gebaseerd zijn op Computer Telephony Integration (CTI). Deze applicaties zijn ontworpen om de communicatie binnen uw organisatie te verbeteren en u volledig te ontzorgen in de bedrijfstelefonie.

Aanwezigheidsstatus

De aanwezigheidsstatus in Samsung Xchange biedt u een eenvoudig te configureren overzicht van andere interne telefoontoestellen in uw bedrijf. Het toont u alles wat u van deze gebruikers mag zien in één oogopslag: naam, toestelnummer, afdeling, aanwezigheidsstatus, beschikbaarheid en de naam van de inkomende beller. Daarnaast is het mogelijk om functies in te stellen als ‘niet storen’, ‘beschikbaar’, ‘in de wacht zetten’ en ‘doorverbinden’. Samsung Xchange biedt u zelfs de mogelijkheid om te chatten en de belgeschiedenis te bekijken. Zo kunt u gemakkelijk telefoonnummers terughalen en chatten met een collega over eventuele snelle vragen of beschikbaarheid. Alle informatie is daarbij zichtbaar op een preview- of trayscherm. 

VoIP Telefonie platformen

Samsung Xchange kan worden toegepast op alle Samsung telefonie platformen. De software kan tevens gekoppeld worden met diverse CRM- en databaseoplossingen om klantinformatie direct te ontvangen en eventueel door te klikken naar de klantmap. U zult versteld staan van de simpele gebruikersinterface en de vele mogelijkheden!

Samsung Xchange kan toegepast worden op diverse Samsung IP-PBX-systemen: