Bel: 0174-752000

Totaaloplossing via één geïntegreerd platform

SCM staat voor Samsung Communication Manager en is een telefonie platform dat van alle gemakken voorzien is. Het systeem is speciaal ontworpen om slimme telefonie omgevingen te creëren, waarin medewerkers zo efficiënt, flexibel en productief mogelijk kunnen werken. Medewerkers zijn op hun eigen nummer en op ieder device bereikbaar (desktop, softphone, tablet en mobiele telefoon). Als BICT Groep zijn wij trots op het feit dat wij officieel Samsung Communications partner zijn.

Eenvoudig in gebruik

Als uw bedrijf groeit dan kunt u met deze bedrijfstelefonie oplossing heel eenvoudig gebruikerslicenties toevoegen, zonder dure software aan te hoeven schaffen of handmatige veranderingen door te moeten voeren. Met deze totaaloplossing beheert u uw communicatie-omgeving efficiënt en effectief via één interface. Middels het SCM VoIP platform legt u naadloze integraties met iedere gewenste database en kunt u zowel vast- als mobiel gebruikmaken van geavanceerd software op uw pc voor onder andere click-tot-dial faciliteiten, Outlook integratie, gedeeld adresboek en bezet veldindicatie van alle medewerkers.

Minimale kosten

Deze totaaloplossing bevat een zeer overzichtelijke licentiestructuur. Door de single-server architectuur worden ook nog eens de kosten op de hardware en het beheer beperkt. Doordat de Samsung Communication Manager snel en eenvoudig geïnstalleerd kan worden, bespaart u daarnaast nog op kosten ten behoeve van de implementatie. Doordat het SCM VoIP platform carrier neutraal is, is een kostenbesparing te realiseren op de maandelijkse abonnements- en belverkeerskosten. Tot slot bespaart u geld op elektriciteit, waardoor u zelfs maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen bent