Bel: 0174-752000

Officieel Samsung Communications partner

Wilt u gebruik blijven maken van analoge, digitale, gsm- en IP-toestellen? Dan is de OfficeServ-serie van Samsung iets voor u. Deze biedt uw organisatie namelijk de mogelijkheid om conventionele telefonie en IP-telefonie te combineren in één communicatieoplossing. De BICT Groep is trots op het feit dat wij officieel Samsung Communications partner zijn.

Thuiswerklocaties en/of (neven)vestigingen zijn probleemloos te koppelen, waardoor uw medewerkers kosteloos met elkaar kunnen communiceren. Het grootste voordeel is dat de toestellen op andere locaties, waar ook ter wereld, beschikken over dezelfde toestelfuncties als de toestellen die op de hoofdvestiging staan.

Altijd en overal verbonden met kantoor

Buiten de geavanceerde telefoontoestellen kunt u gebruikmaken van een softphone. Daarmee verandert uw laptop of pc in een (mobiele) werkplek en staat u altijd, waar ook ter wereld, in verbinding met kantoor. Ook heeft u een overzichtelijke bezetveld indicatie (BLF) van de medewerkers op kantoor.

De OfficeServ-serie is in vier varianten verkrijgbaar, waardoor wij u altijd van het juiste type telefonieplatform kunnen voorzien. Hoe groot of klein uw onderneming ook is, wij kunnen uw bedrijf laten werken via één professionele bedrijfstelefonie oplossing. 

Extra functies

Door de volledige vast en mobiel integratie faciliteit is het mogelijk om met uw mobiele telefoon over interne toestelfaciliteiten te laten beschikken. Denk hierbij aan doorverbinden, ruggespraak en belgroepen. Ook kan de OfficeServ worden uitgerust met een automatische (hulp)telefoniste. Zo bestaat de mogelijkheid voor onder andere geavanceerde meldteksten, geïntegreerde voicemail en het genereren van keuzemenu’s.