Optimaliseer de productiviteit door
efficiënte automatisering

Waar trekt u de grens tussen het automatiseren van bedrijfsprocessen en het handmatig uitvoeren van taken?
Wij adviseren u bij het maken van de juiste keuzes. Bovendien helpen wij u met het installeren en beheren van uw systemen en staan wij u 24/7 bij voor support. Denk aan oplossingen als kantoorautomatisering, proactief systeembeheer en online back-ups. Zowel op afstand als op locatie heeft u één vast aanspreekpunt – wel zo vertrouwd.

Bekijken onze diensten

Internet

Een goede stabiele internetverbinding is de basis voor ieder bedrijf. Steeds meer diensten worden via het internet aangeboden.

Meer lezen

Telefonie

Traditionele telefoonlijnen worden steeds zeldzamer door de komst van Voice over IP (VoIP). Door middel van VoIP is een aanzienlijke besparing te realiseren.

Meer lezen

Mobiel

BICT Groep- providerdiensten levert naast hoogwaardige VoIP en data-oplossingen een volledig pakket aan mobiele telefoniediensten.

Meer lezen

Verlaag uw kosten.
Verbeter uw bereikbaarheid. Verhoog uw omzet.

Bekijk onze oplossingen Gratis Besparingsanalyse

Over de BICT Groep

De BICT Groep levert op een flexibele en dynamische wijze totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Ons team van specialisten bedenkt, levert én beheert deze oplossingen om u zo volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Want, als wij doen waar wij goed in zijn, kunt u doen waar u goed in bent.

Contact

BICT Groep B.V.
Koopmanstraat 42
2672 GB Naaldwijk

0174 - 752 000
info@bictgroep.nl