Bel: 0174-752000

Proactief beheer zonder verrassingen

De BICT Groep zorgt dat u altijd en overal door kunt werken, zonder last te hebben van eventuele storingen. Vooruitlopen op ontwikkelingen en het creëren van voorsprongen, dat verstaan wij onder proactief systeembeheer. Wij proberen de storing voor te zijn en gaan niet pas aan de slag als zich een storing voor heeft gedaan. Zo kunnen u en uw medewerkers ongestoord de dagelijkse werkzaamheden blijven uitvoeren.

Wij hebben gespecialiseerde beheersoftware, waardoor u geen omkijken meer heeft naar uw kantoorautomatisering. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat u qua beheerkosten niet voor verrassingen komt te staan. U kunt dus met een gerust hart uw focus en volledige aandacht op uw bedrijfsvoering richting.

Snel en doeltreffend

Door continu te monitoren, krijgen wij informatie over uw ICT-omgeving binnen en kunnen wij uw systeem analyseren en technisch beoordelen. Wij schakelen hierbij snel en doeltreffend, zodat u vaak niets merkt van een storing of probleem. Proactief beheer geeft u een veilig gevoel en zorgt ervoor dat u zo min mogelijk belemmeringen ervaart bij een eventuele storing. 

Proactief beheercontract

Door met een proactief beheercontract te werken, beheren wij uw automatiseringssysteem 24/7 op een proactieve wijze. Doet zich onverhoopt toch een storing voor, dan wordt deze automatisch gemeld aan onze beheerders en verhelpen zij de storing zo snel mogelijk.