Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Sponsor | BICT Groep

Wie wij sponsoren

Samen bereik je meer dan alleen. Omdat de BICT Groep bewust is van haar maatschappelijke positie, wil zij haar betrokkenheid tonen en een waardevolle bijdragen leveren door middel van het sponsoren van culturele, maatschappelijke en sportieve initiatieven. Naast eenmalige sponsoractiviteiten heeft de BICT Groep als echte sportliefhebber een langdurig sponsorcontract met de volgende sportclubs:

Sparta Rotterdam

Sinds augustus 2021 is de BICT Groep trotse co-sponsor van Sparta Rotterdam. De Nederlandse voetbalclub werd opgericht in 1888 en is daarmee de oudste club in het betaald voetbal in Nederland. 

Lees meer
Maduka Okoye en Tom Beugelsdijk

MotoGP

De BICT Groep is trotse sponsor de 24-jarige Jorel Boerboom, een Westlandse Motorcoureur.

Jorel Boerboom

FIA Formula 3

Sinds maart 2021 is de BICT Groep sponsor van Nederlands racetalent Tijmen van der Helm. De 17-jarige Formule 3-coureur nam in het begin van zijn carrière voornamelijk deel aan kampioenschappen in de Benelux, maar rijdt inmiddels al een aantal jaar mee in internationale klassen.

Fia Formula 3| Tijmen van der Helm

FC 's-Gravenzande

Sinds 2018 heeft de BICT Groep haar naam gehangen aan de voetbalvereniging FC ’s-Gravenzande. Wij mogen ons trotse hoofdveldsponsor noemen van het BICT Groep Stadion.

BICT stadion FC 's-Gravenzande

Hockey Vereniging Westland

Sinds maart 2021 sponsoren wij de trainingspakken van de meiden uit Dames 2 van Hockey Vereniging Westland.

Hockeyvereniging Westland

Aanvraagformlier sponsoring

Via dit formulier kunt u uw sponsorverzoek bij de BICT Groep indienen. Vul dit formulier alstublieft zo volledig mogelijk in. Binnen twee weken wordt uw aanvraag goed- of afgekeurd. 

Marco Noordervliet | Commercieel Manager | BICT Groep

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met een beveiligde opslag voor uw bedrijfsgegevens. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail