Klantgericht
Flexibel
Positief
Betrokken

Erkenning voor slimme ICT-oplossingen

Onze certificaten

Certified installer Multimedia Connect

De BICT Groep mag zichzelf sinds 2011 “certified installer van Multimedia Connect” noemen. Wij zijn hier erg trots op! Het certificaat wordt namelijk alleen uitgereikt aan technische experts en professionals met een hoge commerciële en technische betrokkenheid. 

ADC Krone

Daarnaast zijn wij een officiële geautoriseerde “Truenet Integrator”. Door dit partnerschap zijn wij in staat om datanetwerken vanuit ADC Krone te certificeren voor een 20-jarige zero bit garantie. 

Erkend leerbedrijf

Wij leiden vakmensen op. De BICT Groep is een erkend leerbedrijf en staat altijd open voor nieuw talent.

Vacatures

Ligt jouw passie in de ICT? Bekijk de vacatures.

vacatures

Ons team van specialisten

Ons gespecialiseerde team van ICT-ers en medewerkers bedenkt, levert en beheert op een flexibele en dynamische wijze totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Doordat wij diverse specialismen gebundeld hebben in één bedrijf, heeft u een vast aanspreekpunt voor al uw vragen, meldingen of onverhoopte storingen. Door slim samen te werken, pakken wij uw vraagstuk direct op en kunt u zich volledig blijven focussen op uw dagelijkse werkzaamheden. Onze uitdaging is om u compleet te ontzorgen op ICT-gebied, waarbij wij streven naar een lange termijn relatie.

Marco Noordervliet

Commercieel manager

Binnen de BICT Groep ben ik verantwoordelijk voor diverse commerciële zaken op het gebied van kantoorautomatisering en telecom. Met mijn ervaring adviseer ik onze klanten, zodat de ICT binnen hun organisatie op de meest efficiënte en voordelige manier wordt ingericht. Door onze klant echt een totaaloplossing aan te bieden kunnen zij zich richten op hun eigen core business.

Marco@bictgroep.nl
0174 - 351 005

Meer lezen

Jasper Dessens

ICT Service coördinator

Als ICT Service Coördinator ondersteun ik het team van specialisten door projecten en werkzaamheden te plannen en te monitoren. Proactief ondersteuning bieden aan klanten is het uitgangspunt van mijn functie, door de klant op deze manier te ontzorgen krijgt de klant de service die zij verdient!

Jasper@bictgroep.nl

Meer lezen

Kevin Bogaards

Sales/Marketing

Binnen de BICT Groep houd ik mij bezig met de vind- en zichtbaarheid van het bedrijf, dit zowel online als offline. Daarnaast adviseer ik klanten op het gebied van Automatisering, Bedrijfstelefonie, Hosting Services en Datanetwerken. Op deze manier kan de klant doen waar hij goed in is en doen wij waar wij goed in zijn.

Kevin@bictgroep.nl
0174 - 752 005

Meer lezen

Nicole Vink

Office manager BICT Groep providerdiensten

Binnen De BICT Groep verzorg ik diverse faciliteiten, de klantfacturatie en bied ik ondersteuning bij diverse administratieve handelingen. Ik vind het belangrijk dat mijn collega’s een fijne werkomgeving hebben om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Tevens vind ik het leuk om onze klanten telefonisch te woord te staan, voor het contact en om op de hoogte te blijven wat er speelt.

Nicole@bictgroep.nl

Meer lezen

Desi van Eendenburg

Communicatie & marketing

Binnen de BICT Groep ben ik verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie. Zo houd ik mij bezig met zowel online als offline campagnes en beheer ik de social media pagina’s. Daarnaast lever ik content aan voor de website en ondersteun ik het team waar nodig.

Desi@bictgroep.nl

Meer lezen

Onze specialisten staan klaar om u te helpen