Bel: 0174-752000

Altijd en overal online werken

Tegenwoordig is het niet meer nodig om fysiek op kantoor aanwezig te zijn om te kunnen werken. Mensen werken graag thuis of als zij op zakenreis zijn en willen hierbij gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die zij hebben als zij wel fysiek op kantoor aanwezig zouden zijn.

We kunnen ons geen wereld voorstellen, waarin wij niet met elkaar verbonden zijn of met elkaar kunnen communiceren. Alle documenten moeten dus vanaf iedere locatie wereldwijd bereikbaar zijn en alle functies moeten werken zoals gewenst. Door dat wij een volledige werkplek vanuit de cloud bieden kunt u vanaf iedere locatie werken wanneer u maar wilt.

Online werkplek inrichten

Door de jarenlange ervaring die de BICT Groep heeft in het inrichten van online werkplekken, kunnen wij ook uw online werkplek geheel naar wens inrichten en of migreren. Door uw online werkplekken wordt het een stuk eenvoudiger om volgens “het nieuwe werken” aan de slag te gaan. Hier zijn u en uw medewerkers mee geholpen.

Benieuwd hoe wij uw online werkplek zouden inrichten? Neem contact met ons op en wij vertellen het u in een persoonlijk gesprek.