Nieuwe ICT-service manager bij de BICT Groep

Bert Hartsuiker zal vanaf juli onderdeel uitmaken van ons team. Met zijn functie als ICT Service Manager wordt hij hét centrale aanspreekpunt voor alle meldingen, storingen en taken. 

Op deze manier kan er beter gepland worden en zal de verwerking van zowel regie als projecten effectiever verlopen. Daarnaast zal Bert contact onderhouden met de klant omtrent operationele taken en zal hij projecten nauwkeurig structureren.

Onze nieuwe ICT Service Manager heeft ruim dertig jaar ervaring in de ICT. Zo is Bert actief geweest als systeem- en netwerkbeheerder bij verschillende organisaties en de laatste jaren als ICT Service coördinator. Als ICT deskundige met goede communicatieve vaardigheden is Bert iemand die een brug slaat tussen de ICT en klanten, eindgebruikers en managers.

Door zijn ruime ervaring heeft hij verstand van achterliggende technieken en met zijn proactieve insteek heeft hij altijd goed samen kunnen werken met verschillende partijen.

Slimme mensen werken samen

Bert gaat zijn nieuwe uitdaging met veel energie en positiviteit aan. Op naar een fijne samenwerking Bert!

in contact komen met bert

Meest recente BICT nieuws

ISDN stopt, stap over en proviteer van de VoIP overstapweken

Maakt uw bedrijf nog gebruik van ISDN? Dan wordt het de hoogste tijd om over te stappen. Tijdens de VoIP overstapweken helpen wij u graag met een soepele overgang én profiteert u van...

Voorkom dataverlies met een online back-up

Microsoft heeft aangekondigd dat de ondersteuning van Windows 7 in 2020 beëindigd wordt. Vanaf 14 februari 2020 worden er geen technische...

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden

Wij staan 24/7 voor u klaar!

De BICT Groep levert op een flexibele en dynamische wijze totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Ons team van specialisten bedenkt, levert én beheert deze oplossingen om u zo volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Want, als wij doen waar wij goed in zijn, kunt u doen waar u goed in bent.

Contact

BICT Groep B.V.
Koopmanstraat 42
2672 GB Naaldwijk

0174 - 752 000
info@bictgroep.nl