Internet backup
Met een internet backup heeft u toegang tot uw bestanden, waar en wanneer u wilt. Bij een eventuele calamiteit zijn uw gegevens eenvoudig terug te halen. Zo weet u bij die ene belangrijke presentatie zeker dat uw documenten beschikbaar zijn. BICT Groep maakt graag een backup van uw bedrijfsgegevens. Benieuwd wat de voordelen hiervan zijn? Lees dan snel verder.

Optimale gesprekskwaliteit
Toegevoegde waarde voor uw onderneming
Altijd en overal bereikbaar

Veiligheid boven alles met een internet backup

Heeft u een eigen onderneming? Dan is het begrijpelijk dat u uw bedrijfsgegevens veilig wilt bewaren. Met een internet backup weet u zeker dat uw gegevens veilig zijn, ook bij een brand of diefstal. Een internet backup wordt in de cloud gemaakt, waardoor u deze vanaf verschillende locaties kunt benaderen. Wij slaan uw gegevens op in twee beveiligde datacenters die ISO gecertificeerd zijn. U ontvangt een wachtwoord, waarmee u de bestanden kunt raadplegen.

Schakel een van onze experts in

Heeft u behoefte aan een internet backup? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Dit kan via de live chat, het contactformulier of telefonisch via 0174 – 752 000. Onze experts adviseren u bij het maken van de juiste keuzes en helpen u met het installeren en beheren van uw systemen. Wist u dat dit zowel op afstand kan als op locatie? Zo zijn wij u altijd snel van dienst.

Contact

Via het onderstaande formulier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

vERSTUREN

Onze specialisten staan klaar om u te helpen