ICT op z'n Spartaans

Co-sponsoring 

Na 2,5 seizoen Official Business Partner te zijn geweest van Sparta Rotterdam, heeft de BICT Groep sinds augustus 2021 haar partnership verder geïntensiveerd tot co-sponsor. Hiermee hopen wij als ICT club een mooie bijdrage te leveren en tezamen zowel het zakelijke als het sportieve gevoel vast te houden. De komende drie seizoenen zal ons logo pronken op de mouw van het rood-witte tenue van de oudst betaalde voetbalclub van Nederland.

De BICT Groep voor sportief én zakelijk succes

Rood-wit verbindt: BICT Groep x ESET x Sparta Rotterdam

Elk bedrijf wil beschikken over veilige werkplekken. Daar hoort ook digitale veiligheid bij, zodat cybercriminelen geen vrij spel krijgen. BICT Groep biedt oplossingen en expertise om digitale aanvallen en datalekken te voorkomen. Dat het bedrijf hiermee niet alleen in de glastuinbouw succesvol is, bewijst het op Het Kasteel, de thuisbasis van voetbalclub Sparta uit Rotterdam.

Lees meer over de samenwerking tussen de BICT Groep, Sparta Rotterdam en ESET. 

Sluit u net als andere businessleden vandaag nog aan bij ICT op z'n Spartaans 

Cybersecurity training

Verhoog het kennisniveau van uw collega’s over digitale veiligheid en breng daarmee indirect de veiligheid van uw kantoor naar een hoger level. Doe de gratis online cybersecuritytraining van onze partner ESET en leer meer over verschillende cybersecurity-onderwerpen, zoals e-mailbescherming en wachtwoordbeleid.