Snel
Voordelig
Betrouwbaar

Zakelijk glasvezel voor de ondernemers in Den Hoorn - Hooipolderweg

Zakelijk glasvezel in Den Hoorn - Hooipolderweg

Door de toenemende vraag naar online diensten als VoIP en online werkplekken is een snelle en betrouwbare verbinding noodzakelijk. Glasvezel biedt een stabiele verbinding die zowel een hoge upload als download snelheid aankan. Voor de zakelijke markt, waarin de vraag naar online diensten blijft toenemen en een solide breedbandverbinding niet meer weg te denken is, bieden wij hét netwerk voor nu en de toekomst.

Samen zijn we klaar voor de toekomst

De BICT Groep is onlangs een nauwe samenwerking aangegaan met Glasvezel Buitenaf. Deze organisatie heeft het initiatief genomen om bedrijventerreinen en buitengebieden in Westland en Midden-Delfland te voorzien van snel, voordelig en betrouwbaar glasvezel. Dit project is van start gegaan met een vraagbundeling onder geselecteerde adressen waaronder Den Hoorn - Hooipolderweg.

Een voordeel van dit project is dat er géén aanlegkosten zijn wanneer voldoende bedrijven (50%) zich aanmelden tijdens de vraagbundeling periode tot a.s. 9 december. Op deze datum zal de balans worden opgemaakt en zal er bepaald worden of het volledige project wordt uitgevoerd. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de vraagbundeling gaat slagen, aangezien er bij bedrijven binnen Westland en Midden-Delfland dringend behoefte aan hoogwaardig zakelijk glasvezel is.

Een ander bijkomend voordeel van zakelijk glasvezel is de 24/7 ondersteuning vanuit de BICT Groep en de mogelijkheid om een vast IP adres te koppelen aan de verbinding. Daarnaast is de daadwerkelijke snelheid van zakelijk glasvezel hoger dan bij een consumenten glasvezelverbinding, aangezien consumenten glasvezelverbindingen worden geleverd op basis van best effort.

Aanmelden

Wilt u, bij voldoende animo, profiteren van dit zakelijk glasvezel project? Schrijf u dan hier in.

Onze oplossingen

Selecteer het juiste pakket voor uw bedrijf

BICT Basic

€ 57

/maand*

 • 150Mbps / 150Mbps
 • Vast IP-adres
 • 24/7 Helpdesk
 • € 0,- éénmalig

BICT Plus

€ 66

/maand*

 • 400 Mbps / 400 Mbps
 • Vast IP-adres
 • 24/7 Helpdesk
 • € 0,- éénmalig

BICT Premium

€ 109,50

/maand*

 • 1000 Mbps / 1000Mbps
 • Vast IP-adres
 • 24/7 Helpdesk
 • € 0,- éénmalig

Voordelen van zakelijk glasvezel

Glasvezel heeft een aantal belangrijke voordelen. Allereerst de enorme capaciteit, zo kan een glasvezelnetwerk moeiteloos grote hoeveelheden data aan. Daarnaast is het netwerk ontzettend snel en ongevoelig voor storingen of vertragingen. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een werkende verbinding van de beste kwaliteit en met de hoogste snelheid. Dit geldt voor zowel internet als bellen! Het glasvezelnetwerk leent zich bovendien uitstekend voor allerlei nieuwe, interactieve diensten.

Klaar voor de toekomst

Supersnel en stabiel internet

Upload = download

Waar voor uw geld

Planning

Stap vandaag nog over op Windows 10

Zorg dat u er op tijd bij bent ondersteuning Windows 7 stopt!

Download whitepaper

Onze specialisten staan klaar om u te helpen