Bel: 0174-752000

Uw online identiteit

Door middel van uw domeinnaam creëert u een online identiteit die niemand anders heeft, de domeinnaam maakt het namelijk uniek. Met een domeinnaam krijgt u een uniek internetadres, waarop uw website gekoppeld kan worden. De domeinnaam kan tegelijkertijd gelinkt worden aan een of meerdere e-mailadressen.

Domeinnaam registreren

Zodra u een domeinnaam heeft voor uw product, dienst of idee, dan moet u deze registreren. De BICT Groep helpt u hierbij en zorgt dat uw gekozen domeinnaam zowel aan uw website als aan uw e-mailadressen gekoppeld kan worden. Het moet een domeinnaam zijn die nog door niemand anders in gebruik is.

Benieuwd of de domeinnaam die u in gedachten heeft nog vrij is? Neem even contact met ons op! Wij checken het voor u en bij beschikbaarheid kunnen wij hem direct voor u vastleggen. Naast de standaard extensies als .nl en .com, kunt u kiezen uit een ruim aanbod van bijzondere extensies. Werkt u bijvoorbeeld in de marketing, dan kunt u kiezen voor de extensie .marketing.

Eenvoudig beheerportaal

Zodra u uw domeinnaam of meerdere domeinnamen bij ons ondergebracht heeft, krijgt u van ons toegang tot een compleet online beheerportaal. Hierin kunnen domeinnamen eenvoudig beheerd worden en is het makkelijk om e-mailadressen aan te maken of te wijzigen.