Digitale werkomgeving
Wat heeft u nodig om tot een optimale digitale werkomgeving te komen? Dat vertellen de medewerkers van BICT Groep u graag. Wij leveren flexibele en dynamische totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Van automatisering en bedrijfstelefonie tot hosting services en datanetwerken, wij staan voor u klaar. Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Optimale gesprekskwaliteit
Toegevoegde waarde voor uw onderneming
Altijd en overal bereikbaar

Werk flexibeler in een digitale werkomgeving

Wist u dat u en uw werknemers flexibeler kunnen werken in een digitale werkomgeving? Door slim gebruik te maken van hosting services zijn werknemers productiever en efficiënter. Dit komt doordat zij zowel op kantoor als thuis kunnen werken. Via de beveiligde internetverbinding heeft u altijd en overal toegang tot alle applicaties, bestanden en informatie. De applicaties draaien in ons beveiligde datacenter, waardoor uw bestanden en gegevens veilig worden opgeslagen.

Stel uw vragen direct via de chat

Heeft u interesse in een digitale werkomgeving? Maar zit u nog met een aantal vragen over bijvoorbeeld bedrijfstelefonie of automatisering? Dan kunt u deze eenvoudig stellen via de live chat op onze website. Hier staan een aantal enthousiaste medewerkers voor u klaar om u te helpen. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 0174 – 752 000. Uiteraard kunt u ook uw telefoonnummer achterlaten of het contactformulier invullen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Anderen bekeken ook:

Internet backupISDN stopt | Telecom oplossing

Contact

Via het onderstaande formulier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

vERSTUREN

Onze specialisten staan klaar om u te helpen