bedrijfstelefonie
Bereikbaarheid is cruciaal voor succesvol zakendoen

Ontdek meer over bedrijfstelefonie

Slimme telefonie oplossingen die werken...

Ontzorging op het gebied van telecom

Wilt u zich laten ontzorgen op het gebied van bedrijfstelefonie? Dat begrijpen we bij de BICT Groep als geen ander. Als drukbezette ondernemer is het logisch dat u zich wilt bezighouden met uw core business. Wij helpen u daarom graag aan een telefoniepakket dat bij de behoeften van uw bedrijf past. U heeft de keuze uit twee mogelijkheden: Samsung Hosted Voice en Yeastar Hosted Voice. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden tot het gebruik van Microsoft Teams als volwaardige telefooncentrale, soft- en hardware voor online vergaderingen en Mobile Device Management.
.

Samsung Hosted Voice

Samsung Hosted Voice

Bellen, gewoon zoals het
hoort

Yeastar Hosted Voice

Yeastar Hosted Voice

Zakelijke telefonie met onbegrensde mogelijkheden

Videobellen Video Conference Teams

Microsoft Teams

Teams als volwaardige PBX (telefooncentrale)

Video Conference

Video Conference

Online vergaderen met uw collega's, klanten, partners en leveranciers

Mobile Device Management

Mobile Device Management

Beveiligen en beheer alle zakelijke, mobiele apparaten

zakelijk telefonie
Laat u informeren door onze experts

Hosted telefonie of On-premise telefonie?

Hosted voice cloud telefonie is een alles-in-één pakket waarbij u belt via het internet. Hierdoor heeft u grenzeloos contact en een optimale verbinding. U bent altijd en overal bereikbaar, kunt gratis op- en afschalen en betaalt een vast bedrag per maand.

Bij on-premise telefonie installeren wij de VoIP Gateway op locatie. Deze staat een-op-een in verbinding met onze cloud omgeving, maar u wordt/blijft de eigenaar van de hard- en software. Ook hiermee zijn uw werknemers altijd en overal bereikbaar en profiteert u van de mogelijkheden van een professionele telefooncentrale. 

Ontdek de voordelen van VoIP

VoIP, oftewel bellen via het internet, brengt verschillende voordelen met zich mee. U profiteert van continue bereikbaarheid overal ter wereld, voordelige beltarieven, integratie van mobiele toestellen en u kunt eenvoudig op- en afschalen. Dit is dé vervanger van de ISDN-lijnen. Denkt u dat deze vorm van bedrijfstelefonie perfect past bij uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Continu bereikbaar

Voordelige tarieven

Integratie met mobiel

Samsung Hosted Voice - Cloud telefonie

Altijd en overal bereikbaar zijn voor uw klanten en medewerkers?
Met de juiste bedrijfstelefonie-oplossing mist u nooit meer een telefoontje. Wij geven u graag advies en helpen u bij het beheer van de passende telefonie-oplossing. Benieuwd hoeveel u kunt besparen door het kiezen van de juiste oplossing?

bezoek de website

Yeastar Hosted Voice - Cloud telefonie

Er is geen investering nodig. U betaalt per gebruiker een vast bedrag per maand. Onze oplossing groeit mee met uw organisatie. Zo kunt u gemakkelijk op- en afschalen en betaalt u nooit te veel.

BEzoek de website

Benieuwd welke telefonie-oplossing het meest geschikt is voor uw bedrijf?

Laat u dan informeren door onze experts. U bereikt ons door te bellen naar 0174 752 000. Werkt u liever digitaal? Spreek dan met een van onze medewerkers via de live chat.

contact