bedrijfstelefonie

Bereikbaarheid is cruciaal voor succesvol zakendoen

Ontdek meer over bedrijfstelefonie

Slimme telefonie oplossingen die werken...

Ontzorging op het gebied van telefonie

Wilt u zich laten ontzorgen op het gebied van bedrijfstelefonie? Dat begrijpen we bij de BICT Groep als geen ander. Als drukbezette ondernemer is het logisch dat u zich wilt bezighouden met uw core business. Wij helpen u daarom graag aan een BICT Hosted Voice telefoniepakket dat bij de behoeften van uw bedrijf past. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden tot het gebruik van Microsoft Teams als volwaardige telefooncentrale en soft- en hardware voor online vergaderingen.

BICT hosted voice

BICT Hosted Voice

Zakelijke telefonie met onbegrensde mogelijkheden

Teams call

Bellen via Teams

Teams als volwaardig PBX (telefooncentrale)

Video Conference

Video Conference

Online vergaderen met uw collega's, klanten, partners en leveranciers

zakelijk telefonie

Laat u informeren door onze experts

Hosted telefonie of On-premise telefonie?

Hosted voice cloud telefonie is een alles-in-één pakket waarbij u belt via het internet. Hierdoor heeft u grenzeloos contact en een optimale verbinding. U bent altijd en overal bereikbaar, kunt gratis op- en afschalen en betaalt een vast bedrag per maand.

Bij on-premise telefonie installeren wij de VoIP Gateway op locatie. Deze staat een-op-een in verbinding met onze cloud omgeving, maar u wordt/blijft de eigenaar van de hard- en software. Ook hiermee zijn uw werknemers altijd en overal bereikbaar en profiteert u van de mogelijkheden van een professionele telefooncentrale. 

Ontdek de voordelen van VoIP

VoIP, oftewel bellen via het internet, brengt verschillende voordelen met zich mee. U profiteert van continue bereikbaarheid overal ter wereld, voordelige beltarieven, integratie van mobiele toestellen en u kunt eenvoudig op- en afschalen. Dit is dé vervanger van de ISDN-lijnen. Denkt u dat deze vorm van bedrijfstelefonie perfect past bij uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Continu bereikbaar

Voordelige tarieven

Integratie met mobiel

Benieuwd welke telefonie-oplossing het meest geschikt is voor uw bedrijf?

Laat u dan informeren door onze experts. U bereikt ons door te bellen naar 0174 752 000. Werkt u liever digitaal? Spreek dan met een van onze medewerkers via de live chat.

contact