Altijd en overal werken met een online werkplek

Een online werkplek biedt vele voordelen voor uw onderneming. De BICT Groep biedt bedrijven in diverse branches een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van automatisering. Van advies tot de inrichting en van implementatie tot systeembeheer, wij denken altijd oplossingsgericht met u mee.

De meeste werknemers zitten niet meer van negen tot vijf op een vaste plek op kantoor. Met een online werkplek kunnen werknemers vaker thuis en onderweg werken, waardoor ze productiever én flexibeler zijn. Met onze online werkplekken is het mogelijk om met iedere internetverbinding in te loggen op uw eigen werkplek. Hiermee heeft u toegang tot al uw bestanden, benodigde applicaties en bedrijfsgegevens. De online werkplekken die wij aanbieden worden voorzien van alle licenties van Windows en Microsoft Office. Ook is het mogelijk om uw eigen systemen te integreren. Daarnaast groeien onze oplossing voor online werkplekken mee met uw organisatie. Zo kan het aantal online werkplekken eenvoudig worden op- en afgeschaald. Alle online werkplekken en de bijbehorende applicaties draaien op ons streng beveiligde en optimaal geconditioneerde CyberCenter (datacenter), waar ook direct uw bestanden en gegevens veilig worden opgeslagen.
Alle bestanden en gegevens zijn met onze online werkplekken veilig opgeslagen in de cloud. De bestanden en gegevens kunnen vanaf verschillende locaties benaderd worden. Of u nu op kantoor, onderweg of thuis werkt, u heeft altijd toegang tot alle bestanden. Zo kunt u altijd en overal werken.
.

Online werken

met Microsoft 365

Onze online werkplekken worden standaard voorzien van Microsoft 365. Op deze manier blijft u altijd up-to-date met de nieuwste versies van onder andere Word, Excel en PowerPoint op elk apparaat. Maar ook krijgt u toegang tot dé samenwerkingssoftware, Microsoft Teams. Verbind uw werknemers, informatie en inhoud die nodig is om de productiviteit te verbeteren en de onderlinge samenwerking naar een hoger niveau te brengen.

Het Microsoft 365 pakket wordt standaard geleverd met OneDrive-cloudopslag (1TB). Hiermee heeft u nog meer opslagruimte voor uw bestanden, die ook nog eens overal beschikbaar zijn. OneDrive werkt op al uw apparaten vanuit de cloud. U heeft al uw gegevens, informatie, foto’s en andere bestanden binnen handbereik en kunt ze eenvoudig delen via uw Surface of de mobiele app voor OneDrive.

Laat u informeren door onze experts

Werk slimmer met Surface

Wist u dat wij niet alleen software, maar ook hardware aanbieden? Maak uw online werkplek compleet met een Surface!
Sta in verbinding met uw collega's, werk samen en beveilig uw gegevens en informatie met de nieuwste Surface apparaten die zo zijn ontworpen dat u ze overal kunt gebruiken. Zo bent u altijd en overal online.

Surface zijn ontworpen voor de toekomstige manier van werken. Dankzij de enorme flexibiliteit hebben u en uw collega's de keuze om te werken zoals jullie dat willen. Surface zijn namelijk niet alleen perfect draagbaar, maar dankzij de veelzijdigheid (eenvoudig te transformeren van tablet-naar-laptop) en een lange levensduur van de batterij (gemiddeld 10 uur) heeft u ook nog eens meer vermogen en meer productiviteit. Verplaats gemakkelijk van uw bureau naar klantlocatie of van de bank naar de keukentafel. Gebruik uw Surface zoals u dat prettig vindt. Als tablet of als laptop, maar de batterij gaat altijd even lang mee. Wel zo handig! Daarnaast zijn alle Surface apparaten voorzien van dubbele far-field Studio Microphones en full HD-camera's aan beide zijden. Op deze manier word u luid en duidelijk gehoord én gezien tijdens uw virtuele Microsoft Teams calls, vergaderingen of bij het gebruik van spraakinvoer in de diverse Microsoft applicaties*.

*Alle Surface zijn geoptimaliseerd voor het gebruik van Microsoft 365.

Gemiddeld tot
10 uur
.

De accu gaat een werkdag lang mee

Duidelijk in beeld
Full HD
camera’s

Voor uw virtuele calls en vergaderingen

Flexibele
2-in-1 functie
.

Eenvoudig van laptop naar tablet

Razendsnel
4G LTE
tot Gigabit-snelheid

Blijf verbonden en houd de productiviteit op peil

Online werkplekken

Met online werkplekken kunt u vanaf elke internetverbinding inloggen, om zo bij uw eigen persoonlijke werkplek te komen. Al uw bestanden zijn beschikbaar. Natuurlijk kunt u gebruik blijven maken van uw huidige pc’s en/of laptops. U hoeft geen software voor kantoorautomatisering of back-up meer aan te schaffen, te installeren of te beheren. Uw online werkplek draait op de streng beveiligde systemen van de BICT Groep.

In onze whitepaper geven wij meer informatie over deze ICT-oplossing.

Download de whitepaper

Bespaar op uw ICT-kosten

Geen servers, harde schijven en investeringen meer. Voor een vast bedrag per maand regelen wij voor u online werkplekken. Het enige dat u nodig heeft is een apparaat met een internetbrowser die verbonden is met het internet. Wij zorgen vervolgens voor een veilige verbinding en continue beschikbaarheid van de online werkplek. Uiteraard beschikt u altijd over de meest recente software en u heeft geen omkijken naar het beheer. Ideaal als u zich volledig wilt laten ontzorgen. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op.

contact