Nieuwe manieren van samenwerken

       .

Microsoft 365 (voorheen Office 365) zijn de welbekende programma's van Microsoft, met zeer interessante aanvullingen voor bedrijven. De standaard apps die aanwezig zijn in elk Microsoft 365-pakket (Word, Excel, PowerPoint en Outlook) worden hierin aangevuld met een aantal zakelijke services. Exchange, SharePoint, OneDrive for Business en Microsoft Teams zijn hier belangrijke voorbeelden van. 
Maar dat is nog niet alles. Met onze pakketten Microsoft 365 heeft u overal en altijd toegang tot uw documenten. Met de mobiele Microsoft 365-apps kunt u uw documenten overal bekijken, bewerken en delen (beschikbaar voor iOS en Android). Of u raadpleegt uw Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden gewoon vanaf uw laptop, computer of tablet. Het is het bekende Microsoft-pakket, plus hulpmiddelen waarmee u nog beter kunt samenwerken.

De bekende programma's

Blijf up-to-date met de nieuwste versies

Microsoft Teams

Chatten, bellen en vergaderen met tot wel 250 deelnemers

OneDrive for Business

Open, deel en werk samen aan al je bestanden, vanaf elke locatie

Sharepoint

Online samenwerken begint hier


.

Exchange

Krijg vanaf elke gewenste locatie toegang tot e-mails, contactpersonen en gedeelde agenda's

Laat u informeren door onze experts

De vertrouwde programmatuur is nu ook in de cloud

Microsoft 365 heeft de hulpmiddelen die nodig zijn om altijd en overal, en op elk gewenste apparaat, te kunnen werken. Het pakket heeft dezelfde Microsoft 365-apps die u al jarenlang gebruikt, maar dan met alle voordelen van de cloud. Zo werkt u wanneer het nodig is. Uw kantoor neemt u eenvoudig overal mee naartoe.
Deel bestanden die altijd toegankelijk moeten zijn, zowel online als offline, en blijf synchroon met uw collega’s. Het installeren, bijwerken en synchroniseren van apps is ook verleden tijd. Microsoft 365 werkt ‘achter de schermen’ en blijft daardoor constant up-to-date, zodat u zo efficiënt mogelijk kunt blijven werken.

Excel
Bekijk, bewerk en maak uw spreadsheets vanaf iedere locatie en werk realtime samen.

PowerPoint
Verhoog het niveau van uw presentaties, want vanaf nu kunt u overal samenwerken aan uw PowerPoint presentaties.

Outlook
Dankzij een geïntegreerde weergave van uw e-mail, agenda, contactpersonen en bestanden blijft u continu verbonden.

Word
Samen werken, samen schrijven en blijven werken op uw eigen manier.

Chatten, bellen én vergaderen

         .

Heeft uw organisatie behoefte aan een oplossing waarmee medewerkers productiever vergaderen, taken kunnen volbrengen zonder te hoeven wisselen tussen applicaties, en waarmee u de dagelijkse communicatie beter kunt managen? Dan is Microsoft Teams de oplossing. Dit is dé software voor chatten, bellen, conferencing, Microsoft applicaties en app integraties met derden, allemaal op één plek.

Breng uw collega's, teams en resources samen 
Een uitgebreide tool voor samenwerkingstoepassingen waarmee u kunt chatten, vergaderingen kunt houden, bestanden gezamelijk kunt bewerken en opslaan en de inhoud van apps kunt delen. Maar u legt ook eenvoudig contact met klanten en leveranciers door de mogelijkheid tot het integreren van uw e-mail, contactpersonen en agenda's.

Bellen en gebeld worden
Microsoft Teams als telefonie oplossing!

Wij bieden een complete oplossing, met extra functionaliteiten, zoals het integreren van de bestaande telefonie omgeving. Deze optie is een geweldige manier om zakelijke communicatie te onderhouden, zelfs vanuit het comfort van uw eigen huis. Wij maken het namelijk mogelijk om oproepen via uw bestaande telefonie omgeving te laten verlopen, middels het gebruik van Microsoft Teams. Op deze manier kunt u bellen en gebeld worden, zonder dat u losse apparatuur nodig heeft. Wij koppelen hiervoor uw vaste telefonie aan Microsoft Teams, waarbij iedere gebruiker een eigen telefoonnummer toegewezen krijgt. Op deze manier heeft u overal ter wereld hoogwaardige gesprekken, waardoor een nog krachtigere tool voor productiviteit, samenwerking en communicatie ontstaat. 

Behoud van het vaste nummer

Altijd bereikbaar

Aantrekkelijke tarieven

OneDrive for Business

Werk aan uw bestanden en sla ze direct op in OneDrive of SharePoint. OneDrive is de bestanden-app die u met al uw bestanden verbindt.

Wijzigingen worden direct bijgewerkt op alle gesynchroniseerde apparaten. Het openen en synchroniseren van bestanden kan op ieder gewenst apparaat.
Met 1 TB opslag heeft u altijd voldoende opslaggeheugen voor het opslaan en delen van bestanden. Daarnaast maken toegangs- en gastkoppelingen het mogelijk om uw bestanden ook met externe contactpersonen te delen.

Sharepoint

Maak teamsites om informatie, inhoud en bestanden op je intranet te delen met SharePoint.

In Microsoft 365 kunt u eenvoudig een teamsite maken vanaf de SharePoint-startpagina. Vanaf de SharePoint Server kunt u een teamsite of een aantal andere typen sites maken. U kunt deze site(s) gebruiken als een veilige plek om informatie te bewaren, organiseren, delen en openen vanaf elk gesynchroniseerd apparaat. Het enige dat u nodig hebt is een webbrowser, zoals Internet Explorer of Google Chrome. Via de SharePoint-app blijft u verbonden via uw mobiele apparaten.

Slimmer aan de slag met uw zakelijke e-mail en agenda's

Microsoft Exchange is de webversie van Microsoft Outlook.
Met Exchange kunt u overal bij uw e-mail, agenda en contacten. We zetten uw e-mail veilig in de cloud, zodat u ieder gewenst apparaat kunt synchroniseren. Een groot voordeel is dat u niet meer hoeft te investeren in een eigen e-mailserver en direct een professionele e-mailoplossing voor hebt voor uw bedrijf.