Complete meerlaagse IT-beveiliging

Open op een willekeurig moment van de dag een nieuwswebsite of kijk naar het journaal en het is direct duidelijk: elk bedrijf, hoe klein of groot ook, heeft waardevolle data die cybercriminelen maar al te graag in handen krijgen. Betrouwbare IT-beveiliging daarom van essentieel belang.

Uw werkstations (zowel lokaal als extern) en file servers beveiligen wij met een combinatie van meerlaagse technologie, machine learning en menselijke expertise tegen onder andere ransomware, gerichte aanvallen, datalekken, en fileless attacks. Daarnaast zorgt een combinatie van multifactorauthenticatie en gegevensversleuteling voor geavanceerde bescherming van uw bedrijfsgegevens en -systemen, waarmee u voldoet aan wettelijke databeschermingsreguleringen en -normeringen.
.

Laat u informeren door onze experts

Mobiele beveiliging

Ook mobiele apparaten die binnen een organisatie in omloop zijn kunnen het doelwit worden van kwaadwillenden die toegang zoeken tot gegevens van zowel de medewerker zelf als de organisatie. Met ons aanbod voor mobiele beveiliging beschermt u Android-apparaten tegen malware, beperkt u op Android en Apple iOS welke functies beschikbaar zijn op zakelijke apparaten en kunnen apparaten op afstand gewist worden in het geval van diefstal of verlies.

Beheer

Wij beheren voor u de beveiliging op het volledige bedrijfsnetwerk en nemen alleen contact op bij relevante en urgente zaken. Hierdoor kunt u uw tijd en focus steken in waar u goed in bent. Daarnaast houden wij uw systemen en beveiligingspakket altijd up-to-date. Op verzoek kunnen wij uitgebreide rapportages toesturen met bijvoorbeeld een overzicht van werkstations met oude softwareversies of wat er aan malware is tegengehouden door de beveiligingsoplossingen

Onze IT-security partner

Voor het beveiligen van uw IT-omgeving zijn wij partner van ESET Nederland. ESET® ondersteunt consumenten en organisaties in hun strijd tegen cybercrime met één centraal doel: bijdragen aan een veiligere wereld. Om dit te bereiken ontwikkelt ESET al 30 jaar lang toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-securitybedrijf uit de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security tot encryptie en multifactorauthenticatie.

Veilig thuiswerken

Het coronavirus heeft Nederland en de rest van de wereld in zijn greep. Veel bedrijven zoeken naar goede oplossingen voor het werken vanuit huis. Een goede, en vooral veilige, thuiswerkplek is daarom een must!

In onze whitepaper geven we adviezen en tips voor het inrichten en faciliteren van een veilige thuiswerkplek.