straalverbinding

Zakelijke WiFi

Draadloos internet voor ieder bedrijf

Mobiele apparaten zoals laptops, PC's, tablets en smartphones zijn tegenwoordig onmisbaar bij het verrichten van de dagelijkse werkzaamheden. Bedrijven zijn voor hun functioneren daardoor afhankelijk geworden van een snelle en stabiele netwerkverbinding. Een professioneel WiFi-netwerk zorgt voor continuïteit van de bedrijfsvoering en voorziet ook eventuele bezoekers van een goede internetverbinding.

De BICT Groep levert, installeert en beheert WiFi punten, routers en switches. Er zijn diverse opties en mogelijkheden, geheel in te richten naar de wensen en behoeften van uw bedrijf. Zo is het mogelijk om meerdere WiFi punten te installeren, zodat u vanuit iedere hoek van uw bedrijf toegang heeft tot draadloos en snel internet. Daarnaast is het ook mogelijk om een apart, gescheiden WiFi-netwerk aan te maken voor uw gasten en bezoekers.

BICT Wifi
Laat u informeren door onze experts
BICT WiFi1

BICT WiFi

Voor een goede WiFi verbinding is voldoende  capaciteit van uw netwerk een vereiste. Maar daarnaast wilt u ook uw netwerk beveiligen, zodat andere, ongewenste gebruikers geen toegang krijgen tot uw bedrijfsgegevens. Met BICT WiFi is dat geen probleem. Op basis van een zorgvuldige inventarisatie, wireless metingen en de wensen en eisen van de klant wordt een oplossing gemaakt per bedrijfsruimte en/of voor het gehele bedrijf.

De BICT Groep heeft diverse oplossingen voor draadloos internet. Hiermee kunnen we altijd een stabiele en snelle internetverbinding aanbieden tegen een scherpe prijs, geheel aansluitend op uw wensen.

Onze WiFi-netwerken zijn ideaal voor de zakelijke markt, waarbij meerdere gebruikers tegelijkertijd het internet kunnen gebruiken. Zoals voor bijvoorbeeld de zakelijke dienstverlening, horeca, tuinbouw en sierteelt, zorginstellingen of sportkantines. Wij creëren draadloze netwerken die groot genoeg zijn om alle gewenste ruimtes of locaties te voorzien van internettoegang. Met meerdere WiFi punten, mogelijk voor binnen en buiten, krijgt u een volledig dekkend WiFi-netwerk .

Indien gewenst verzorgen we voor de bezoekers van uw bedrijf een beveiligde netwerkverbinding. Hiermee kunnen uw bezoekers verbinding maken met uw WiFi-netwerk, maar geen toegang krijgen tot uw interne bedrijfsnetwerk. Beide netwerken zijn betrouwbaar, snel en eenvoudig te beheren. 

Voordelen van BICT WiFi

Veel zakelijke WiFi-netwerken zijn verouderd, waardoor het netwerk traag en onstabiel wordt. Met onze moderne en professionele oplossingen voor zakelijke WiFi bent u verzekerd van:

check mark

Hoge betrouwbaarheid

check mark

Stabiele verbinding met hoge snelheid

check mark

Centraal beheer (beheer meerdere WiFi punten)

check mark

Veilig netwerk voor bezoekers

Complete oplossing voor netwerken

BICT WiFi kan tevens worden geleverd in combinatie met onze andere oplossingen voor datanetwerken, zoals zakelijk glasvezel, koperbekabeling of straalverbinding. Hierdoor kunnen we de volledige oplossing in beheer houden en kunnen we het voordeel leveren van één aanspreekpunt, voor zowel het lokale netwerk als de verbinding naar het internet.

Zorgeloos gebruik maken van zakelijke WiFi?

Het bereik van uw netwerkverbinding vergroten of de snelheid van uw WiFi verbinding drastisch verhogen? Op basis van uw internetwensen geven onze experts u een passend advies over de mogelijkheden.

contact