Toegangscontrole

Toegangscontrole bedrijven

Als ondernemer wilt u grip houden op de bezoekers van uw organisatie. Onze toegangscontrole oplossingen voor bedrijven bieden u de hulpmiddelen die u nodig heeft om de toegang tot kantoorpanden te beheren en controleren. Met een toegangscontrole bepaalt u eenvoudig wie op welke moment bevoegd is om uw kantoorpand of ruimte te betreden. Hierdoor kunt u de veiligheid van u en uw werknemers waarborgen en de eigendommen van uw organisatie beter beschermen.

Voordelen toegangscontrole

  • Verhoogt de veiligheid
  • Kostenbesparend ten opzichte van sleutels
  • Flexibel toegangsbeheer
  • Zowel binnen als buiten toepasbaar
  • Realtime inzicht in aanwezigen per locatie

Optimale beveiliging

Naast de toegangscontroles biedt de BICT Groep ook een intercomsysteem, welke zorgt voor een spreek en luisterverbinding en/of videoverbinding. Hiermee kunt u eenvoudig bezoekers identificeren en toegang verlenen tot uw bedrijf. Toegangscontroles en intercomsystemen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en kunnen naadloos met elkaar worden geïntegreerd. Voor optimale beveiliging voor uw organisatie combineert u deze oplossingen met camerabewaking. Een goede inzet van een toegangscontrole, intercomsysteem en camerabewaking is de perfecte oplossing om toegankelijk en uitnodigend te zijn en tegelijkertijd maximale bescherming te bieden aan uw personeel, klanten en eigendommen.  

Laat u informeren door onze experts

Toegangscontrole uitbesteden

Het beveiligen van een bedrijfspand is specialistische klus, want de aanschaf van een toegangscontrolesysteem is één, maar het veilig houden en het beheren ervan is twee. Logischerwijs besteden daarom steeds meer pandbezitters en ondernemers de installatie van toegangscontroles uit aan externe partijen. Wanneer u zeker wilt zijn van continue en optimale beveiliging van uw pand, bent u bij de BICT Groep aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor de levering van uw beveiligingssystemen, maar ook voor installatie, monitoring en onderhoud. Hierbij zorgen wij ervoor dat uw toegangscontrole oplossing voldoet aan de AVG wetgeving. Zo bent u niet alleen goed beveiligd, maar houdt u zich ook aan de regels voor het beschermen van persoonsgegevens.

Michel - Applicatiebeheerder - BICT Groep

Michel
Applicatiebeheerder

Toegangscontrole oplossingen voor bedrijven

Bij toegangscontrole oplossingen voor bedrijven kan gebruik worden gemaakt van een pas, key of tag waaraan verschillende bevoegdheden gekoppeld kunnen worden. Hierdoor voorkomt u verlies en/of namaak van reguliere sleutels. Bij diefstal, verlies of verlies van de elektrische sleutels kunt u deze eenvoudig wijzigen, blokkeren of verwijderen uit het systeem. Maar hoe weet u nu welke vorm van toegangscontrole het beste bij uw situatie past? Iedere organisatie, ieder terrein en ieder pand is immers anders en vraagt om een afgestemd toegangscontrolesysteem. De BICT Groep biedt u, na het analyseren van uw organisatie, vrijblijvend een beveiligingsadvies aan. Neem contact met ons op via ons online contactformulier of bel naar 0174 752 000.