cloud

Online back-up van uw bedrijfsgegevens

Een online back-up is voor iedere onderneming een goed idee. Doordat uw gegevens altijd veilig opgeslagen worden, zijn uw gegevens eenvoudig terug te halen bij een eventuele calamiteit. Zo bent u er zeker van dat u niet precies dat document verloren bent, dat u morgen nodig heeft voor die ene belangrijke presentatie. Daarnaast heeft u toegang tot uw bestanden, waar en wanneer u maar wilt.
De BICT Groep helpt u graag met een veilige online back-up. Wij regelen alles voor u tot in de kleinste details en verzorgen het gehele beheer. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

.

IT oplossing
Laat u informeren door onze experts

Flexibel en efficiënt werken in de cloud

Een online back-up van uw bedrijfsgegevens zorgt ervoor dat u nooit meer data kwijtraakt. Ook niet wanneer de oorzaak brand of diefstal is. De slimme back-ups die in de cloud worden gemaakt, kunnen vanaf verschillende locaties benaderd worden.

Met de online back-updienst verzekert u zichzelf van toegang tot al uw bestanden, waar en wanneer u maar wilt. Uw gegevens worden opgeslagen in twee beveiligde datacenters die beide ISO gecertificeerd zijn. U krijgt een wachtwoord tot uw versleutelde data, waardoor alleen uzelf bij uw gegevens kunt. Zo garanderen wij maximale privacy.

Behoefte aan een online back-up?

Heeft uw bedrijf behoefte aan een online back-up? Wij adviseren u graag en ondersteunen u bij de automatisering van uw bedrijf. Wij staan u zowel op afstand als op locatie bij voor support. Wilt u meer informatie ontvangen over een online back-up van de BICT Groep? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

contact