beveiligingscamera

Camerabewaking en -beveiliging

Bij het beveiligen en bewaken van kantoren, bedrijfspanden, containers en industrieterreinen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van camerasystemen. De BICT Groep voorziet in beveiligingsoplossingen voor kleine tot grote bedrijven. Wij bieden u complete ontzorging van uw camerabewaking en -beveiliging.

Bij al onze bewakingssystemen zijn verschillende internet- en netwerktechnologieën geïntegreerd. Al deze camera's worden gekenmerkt door de HD-resolutie en kwalitatieve hardware. Tevens bieden onze beveiligingscamera's innovatieve software voor op de pc, smartphone of tablet, waarmee u uw apparaten eenvoudig bedient en videobeelden live streamt of terugkijkt. De camera's zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Wij leveren, plaatsen en onderhouden camerasystemen welke voldoen aan de strikte wet- & regelgeving.
.

camerabeveiliging

Laat u informeren door onze experts

Uitgebreid assortiment bewakingscamera's

Altijd en overal toegang tot (live) beelden van thuis, het kantoor of andere ruimtes? Met onze camera's beveiligt u gemakkelijk uw kantoorpand, diverse bedrijfsruimtes of het volledige bedrijventerrein. Wij maken onder andere gebruik van IP-camera's. Dit is een type beveiligingscamera dat gebruik maakt van het WiFi-netwerk om (live) videobeelden te kunnen tonen op bijvoorbeeld een smartphone of computer. Veel van onze camera’s hebben bewegingsdetectie, zodat u het direct weet als er activiteit is in het bewaakte gebied. Daarnaast zijn onze camera's voorzien van infrarood, zodat u ook 's avonds goed zicht heeft. De BICT Groep heeft camera’s voor binnen en waterdichte camera’s voor buiten.

Onze camera's komen in meerdere modellen. Voor ieder vraagstuk is er een geschikt model. Zo zijn er beveiligingscamera's die onopvallend zijn. Doordat het niet duidelijk zichtbaar is waar de lens op gericht staat, kan dit type camera moeilijker ontlopen worden. Wilt u echter duidelijk laten zien dat uw bedrijf over bewakingscamera's beschikt? Dan is een duidelijk zichtbare camera de beste keuze. Wij informeren u graag over de beste optie voor uw beveiligingsvraagstuk.

camerabeelden

Onze oplossingen voor camerabewaking

  • Full-HD beveiligingscamera's met gemotoriseerde varifocale lens voor haarscherpe beelden.
  • Dag en nacht camerabewaking.
  • Infraroodlens voor nachtzicht.
  • Bewegingsdetentie.
  • Weerbestendig en waterdicht.
  • Live kijken via smartphone, tablet, laptop of PC.
  • Eenvoudig opnames via WiFi versturen.
  • Integratie mogelijk met onze toegangscontroles voor een complete beveiligingsoplossing.

Wilt u advies over welk model camera het beste bij uw bedrijfssituatie past?

Wij verzorgen graag een passende oplossing met de perfecte beveiligingscamera's voor uw organisatie!
Onze experts staan u graag te woord.

contact