zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel

Om online zaken te kunnen doen bent u afhankelijk van een snelle internetverbinding. Maar hoe zorgt u er nu voor dat uw organisatie altijd online is en online blijft? Met zakelijk glasvezel van de BICT Groep bieden wij een passende oplossing voor uw organisatie. Zo zorgt het voor een voortdurende uitwisseling van data, wat de verbinding tussen organisaties, collega’s en bedrijfsobjecten mogelijk maakt. Vanwege de hoge snelheid en bandbreedte bent u niet alleen verzekerd van optimale beschikbaarheid, maar zult u ook merken dat de productiviteit van uw medewerkers wordt verhoogd.

Voordelen zakelijk glasvezel

Dat u met zakelijk glasvezel beschikt over razendsnel internet moge duidelijk zijn, maar glasvezel voor bedrijven kent meer voordelen. Zo is het stabiel, schaalbaar en toekomstvast. De toegankelijkheid van de internetverbinding zorgt ervoor dat meerdere aanbieders hun diensten kunnen aanbieden over hetzelfde netwerk. In tegenstelling tot andere internetverbindingen biedt zakelijk glasvezel een hoge upload snelheid, wat een mooie bijkomstigheid is voor organisaties die te maken hebben met een hoog dataverbruik en grote transacties. Wanneer uw organisatie veel gebruikmaakt van Microsoft 365 of online werkplekken in de cloud, is dit een toekomstbestendige oplossing, waarmee u verzekerd bent van continuïteit en stabiliteit.

Supersnel en stabiel internet

Upload = download

Flexibel en schaalbaar

Klaar voor de toekomst

datanetwerken

Laat u informeren door onze experts

Onze oplossingen

Altijd het juiste pakket voor uw bedrijf

zakelijk glasvezel BICT basic
zakelijk glasvezel BICT plus
zakelijk glasvezel BICT premium

BICT Basic

  • 150Mbps / 150Mbps
  • Vast IP-adres
  • 24/7 Helpdesk

BICT Plus

  • 400 Mbps / 400 Mbps
  • Vast IP-adres
  • 24/7 Helpdesk

BICT Premium

  • 1000 Mbps / 1000Mbps
  • Vast IP-adres
  • 24/7 Helpdesk

Realiseren glasvezelaansluiting

Iedere ondernemer heeft recht op snel en stabiel internet, ook wanneer u gevestigd zit een buitengebied. Ondanks dat er in veel buitengebieden nog relatief weinig glasvezel ligt, is het realiseren van een zakelijke glasvezelaansluiting, in tegenstelling tot particulier glasvezel, vrijwel altijd mogelijk. Wilt u weten welke verbindingen beschikbaar zijn voor uw onderneming? Wij voeren graag een postcodecheck voor u uit.

Overstappen op zakelijk glasvezel

Heeft het internet een grote impact op uw organisatie? Dan is het van grote toegevoegde waarde om over te stappen. Zakelijk glasvezel van de BICT Groep is snel, betrouwbaar en ongevoelig voor storingen of vertragingen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een vast IP adres te koppelen aan uw verbinding en ontvangt u tegen een scherp tarief een zeer hoge bandbreedte. Wenst u advies over een eenvoudige overstap? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Onze specialisten maken u graag klaar voor de toekomst.