datanetwerken

Optimaliseer uw verbindingssnelheid

Ontdek de mogelijkheden van datanetwerken

Internet Service Provider

Al jaren werken onze apparaten als laptops, telefoons en printers via het internet. Om goed werk te kunnen blijven leveren, is een veilige en stabiele internetverbinding van essentieel belang. Als Internet Service Provider levert de BICT Groep een compleet pakket aan data en telefonie diensten, waardoor u altijd beschikt over een supergoed netwerk en optimale bereikbaarheid. Door de combinatie tussen hardware, software en connectiviteit, ontstaat een complete connectiviteitsoplossing voor uw organisatie.

datanetwerken

Datanetwerken

Datanetwerken voor snel, stabiel en veilig internet

Zakelijk glasvezel

Zakelijk Glasvezel

Klaar voor de toekomst

BICT providerdiensten

BICT Providerdiensten

Een unieke telefoondienst die meer biedt dan alleen mobiel

koperbekabeling

Laat u informeren door onze experts

 Volledig ontzorgd

Van deskundig advies tot aan compleet systeembeheer, wij nemen alle hosting services diensten uit handen. We adviseren u bij het maken van de juiste keuzes, helpen u met het installeren en beheren van uw systemen, en staan u bij voor support. Dit zowel op afstand als op locatie.

 Kostenbesparend

Door slim gebruik te maken van verschillende hosting services bespaart u kosten. Werknemers werken productiever en efficiënter als zij zowel op kantoor als onderweg en thuis kunnen werken. Bovendien zijn hier geen investeringskosten voor nodig.

Overal beheer

Doordat wij over gespecialiseerde proactieve beheersoftware beschikken, kunnen wij uw hostingomgeving voor uw beheren. Dit doen wij zowel op afstand als op locatie. Zo hoeft u hier niet naar om te kijken. Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u blijven doen waar u goed in bent.

Meer weten over de BICT Groep als Internet Service Provider?

Onze experts vertellen u graag meer over onze oplossingen. U bereikt ons door te bellen naar 0174 752 000. Werkt u liever digitaal? Spreek dan met een van onze medewerkers via de live chat.

contact