datanetwerken

Optimaliseer uw verbindingssnelheid

Ontdek de mogelijkheden van datanetwerken

Optimaliseer uw verbindingssnelheid met datanetwerken

Koperbekabeling, straalverbinding of glasvezel? Wij adviseren u bij het maken van de juiste keuze. Bovendien ondersteunen wij u graag bij het implementeren en het beheren van uw gecertificeerde datanetwerk. Dit doen wij voor kantoorgebouwen en (bedrijven)terreinen. Buiten de implementatie van gecertificeerde koper- en glasvezelnetwerken kunnen wij u volledig ontzorgen bij het ontwerp en de realisatie van uw complete serverruimte.


straatverbinding

Straalverbinding

Hét alternatief voor glasvezel

Jorel Boerboom

Zakelijk glasvezel

Klaar voor de toekomst

koperbekabeling

Laat u informeren door onze experts

Complete oplossingen op het gebied van datanetwerken

Koperbekabeling | Straalverbinding

.

datanetwerken

Koperbekabeling

Uw geautomatiseerde bedrijfssystemen kunnen niet werken zonder een goede infrastructuur voor uw datacommunicatie. Computer-communicatiesystemen en alle andere systemen in uw bedrijfsvoering zijn volledig afhankelijk van een goede infrastructuur.

Koperbekabeling is een veel gebruikt bekabelingssysteem. Het wordt in het algemeen toegepast om computer- en telefonienetwerken op te zetten, maar ook voor het aansturen van beheer- en beveiligingssystemen wordt deze kabel toegepast. 

straatverbinding

Straalverbinding

Een straalverbinding is een alternatief voor glasvezel of koperbekabeling. Het is een goede optie als u meerdere vestigingen heeft in uw directe omgeving of in een gebied gevestigd bent waar graafwerkzaamheden lastig uitvoerbaar zijn. De BICT Groep biedt de mogelijkheid voor straalverbinding. Hierbij brengen wij via een draadloze techniek een netwerkverbinding tot stand. Het scheelt niet alleen graafwerk, maar bespaart daarnaast ook op kosten én het is bovenal een snel en stabiel netwerk.

Welke netwerkverbinding is het meest geschikt voor ?

Wij geven u informatie over alle voor- en nadelen en toepassingen van zowel koperbekabeling, straalverbinding als glasvezel. Zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor het type bekabeling van uw datanetwerk.

contact