Webdevelopment

De uitstraling van uw website is erg belangrijk. Door een professionele website of webshop te laten maken, zet u op effectieve wijze uw idee, project of onderneming op de kaart. Het kan ook voorkomen dat u uw huidige website wilt aanpassen naar de laatste trends en ontwikkelingen, maar niet direct een hele nieuwe website wilt laten bouwen. Webdesign is een van de services waarvoor u bij ons terecht kunt. Unieke maatwerk websites met een optimale gebruikerservaring, volledig gericht up uw doelgroep en volledig SEO-proof. Een website dient een goede mix van informatie en actie te zijn. Wij zetten onze kennis in om dit alles zo gebruiksvriendelijk samen te laten komen.

.

Laat u informeren door onze experts

Stel gemakkelijk uw eigen website samen

Veel bedrijven besteden het bouwen en onderhouden van een website vaak uitbesteed. Hier is uiteraard niets mis mee, maar vaak wordt de site gezien als iets belangrijks en lastigs. Om deze reden hebben veel bedrijven nog een verouderde website. Het grote verschil met 'oude' websites is dat deze vaak veel tekst bevatten, waar het nieuwe webdesign veel meer is gericht op de bezoekers. Modern webdesign focust meer op interactie met de klant naast het geven van informatie.

Voor het bouwen van websites maken wij gebruik van een blokkensysteem. Op deze manier is het, na de oplevering van de website, zeer eenvoudig om zelf het onderhoud van de site over te nemen. Geen hogere wiskunde, geen lastige HTML-codes, wij maken het voor u zo gebruikersvriendelijk als mogelijk! Geen tijd voor het onderhoud van uw website of toch liever de werkzaamheden uitbesteden? Dat is natuurlijk ook geen probleem!

Wilt u uw huidige website een opfrisbeurt geven? Op basis van uw huidige website systeem (opensource software) bespreken wij graag uw wensen en de mogelijkheden.
.

SSL-certificaat

SSL (Secure Sockets Layer) wordt gebruikt om de verbinding tussen computers te beveiligen, maar ook om websites te beveiligen en het verkeer tussen uw browser en de server te beveiligen.

SSL beveiligt simpel gezegd de verbinding. Voor zo’n beveiligde verbinding is een certificaat nodig, een SSL-certificaat. Met een SSL-certificaat wordt uw vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat gegevens niet onderschept kunnen worden. Denk hierbij aan de verbinding tussen uw website en de server, zodat uw login- en betaalgegevens beschermd blijven. Een SSL-certificaat zorgt voor een vertrouwde en beschermde website.

VRAAG DIRECT UW SSL-certificaat aan

Wilt u een website laten bouwen of is uw huidige website toe aan vernieuwing?

Laat u informeren door onze specialisten over de opties en mogelijkheden die aansluiten op uw wensen!

contact