Altijd en overal werken met een online werkplek

Een online werkplek biedt vele voordelen voor uw onderneming. BICT Groep biedt zowel het MKB als de overheid, de zorgsector en grootzakelijke bedrijven een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van hosting services. Van advies tot de inrichting en van implementatie tot systeembeheer, wij denken altijd oplossingsgericht met u mee.

Snel en doeltreffend met proactief systeembeheer

De meeste werknemers zitten niet meer van negen tot vijf op een vaste plek op kantoor. Met een online werkplek kunnen werknemers vaker thuis en onderweg werken, waardoor ze productiever én flexibeler zijn. Met Online Werkplekken van BICT Groep is het mogelijk om vanaf elke internetverbinding in te loggen om op uw eigen werkplek te komen. Hier heeft u toegang tot al uw bestanden, benodigde applicaties en bedrijfsgegevens.

Slagvaardig en efficiënt

Altijd en overal kunnen werken. Dat kan met onze oplossing voor online werkplekken. Of u nu op kantoor, thuis of onderweg bent, u heeft via een beveiligde internetverbinding altijd toegang tot alle applicaties, bestanden en informatie.

Meer lezen

Flexibel op- en afschalen

Onze oplossing voor online werkplekken groeit mee met uw organisatie. Zo kan het aantal online werkplekken eenvoudig worden op- en afgeschaald. Bovendien zijn de werkplekken volledig naar uw zin in te richten.

Meer lezen

Veilig en betrouwbaar

Met een beveiligde internetverbinding heeft u toegang tot alle applicaties, bestanden en informatie. De applicaties draaien in het beveiligde en geconditioneerde CyberCenter (datacenter) van de BICT Groep. Hier worden ook uw bestanden en gegevens veilig opgeslagen.

Meer lezen

Online Werkplekken

Ontdek alle mogelijkheden

Download Factsheet

Mogelijk voor iedereen

De online werkplekken die wij aanbieden zijn bruikbaar voor al uw werknemers. Zo zijn de werkplekken voorzien van alle licenties van Windows en Microsoft office. Ook is het mogelijk om eigen systemen te integreren.

Veilig in de cloud

Alle bestanden en gegevens zijn met online werkplekken veilig opgeslagen in de cloud. De bestanden en gegevens kunnen vanaf verschillende locaties benaderd worden. Of u nu op kantoor, onderweg of thuis werkt, u heeft altijd toegang tot alle bestanden. Zo kunt u altijd en overal werken - wel zo handig!

Bespaar op uw ICT-kosten

Geen servers, harde schijven en investeringen meer. Voor een vast bedrag per maand regelen wij voor u Online Werkplekken. Het enige dat u nodig heeft is een apparaat met een internetbrowser die verbonden is met het internet. Wij zorgen vervolgens voor een veilige verbinding en continue beschikbaarheid van de online werkplek. Uiteraard beschikt u altijd over de meest recente software en u heeft geen omkijken naar het beheer. Ideaal als u zich volledig wilt laten ontzorgen. Meer weten? Neem contact op door ons te bellen.

bel 0174 - 752 000

Stap vandaag nog over op Windows 10

Zorg dat u er op tijd bij bent ondersteuning Windows 7 stopt!

Download whitepaper

Onze specialisten staan klaar om u te helpen