Altijd en overal online werken met Online Werkplekken

Zowel het MKB als de overheid, de zorgsector en grootzakelijke bedrijven bieden wij een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van hosting services. Van advies tot de inrichting en van implementatie tot systeembeheer, wij denken altijd oplossingsgericht met u mee!

Slagvaardig en efficiënt

Altijd en overal kunnen werken. Dat kan met onze oplossing voor online werkplekken. Of u nu op kantoor, thuis of onderweg bent, u heeft via een beveiligde internetverbinding altijd toegang tot alle applicaties, bestanden en informatie.

Meer lezen

Flexibel op- en afschalen

Onze oplossing voor online werkplekken groeit mee met uw organisatie. Zo kan het aantal online werkplekken eenvoudig worden op- en afgeschaald. Bovendien zijn de werkplekken volledig naar uw zin in te richten.

Meer lezen

Veilig en betrouwbaar

Met een beveiligde internetverbinding heeft u toegang tot alle applicaties, bestanden en informatie. De applicaties draaien in het beveiligde en geconditioneerde CyberCenter (datacenter) van de BICT Groep. Hier worden ook uw bestanden en gegevens veilig opgeslagen.

Meer lezen

Online Werplekken

Ontdek alle mogelijkheden

Download Factsheet

Mogelijk voor iedereen

De online werkplekken die wij aanbieden zijn bruikbaar voor al uw werknemers. Zo zijn de werkplekken voorzien van alle licenties van Windows en Microsoft office. Ook is het mogelijk om eigen systemen te integreren.

Veilig in de cloud

Alle bestanden en gegevens zijn met online werkplekken veilig opgeslagen in de cloud. De bestanden en gegevens kunnen vanaf verschillende locaties benaderd worden. Of u nu op kantoor, onderweg of thuis werkt, u heeft altijd toegang tot alle bestanden. Zo kunt u altijd en overal werken - wel zo handig!

Bespaar op uw ICT-kosten

Geen servers, harde schijven en investeringen meer. Om gebruik te kunnen maken van de online werkplekken is slechts een internetverbinding vereist.

bel 0174 - 752 000

Over de BICT Groep

De BICT Groep levert op een flexibele en dynamische wijze totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Ons team van specialisten bedenkt, levert én beheert deze oplossingen om u zo volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Want, als wij doen waar wij goed in zijn, kunt u doen waar u goed in bent.

Contact

BICT Groep B.V.
Koopmanstraat 42
2672 GB Naaldwijk

0174 - 752 000
info@bictgroep.nl