Colocatie

Zowel het MKB als de overheid, de zorgsector en grootzakelijke bedrijven bieden wij een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van hosting services. Van advies tot de inrichting en van implementatie tot systeembeheer, wij denken altijd oplossingsgericht met u mee!

Goede IT-infrastructuur door colocatie

Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, wij zorgen ervoor dat uw medewerkers altijd en overal met elkaar kunnen communiceren. Vanuit onze datacenters bieden wij geavanceerde colocatiediensten aan. Dit voor zowel grote als kleine IT-omgevingen. U bent gegarandeerd van een optimale up-time van uw servers binnen onze carrier neutrale datacenters.

Wilt u minimale bedrijfsrisico's?

Onze datacenters zijn zodanig ontworpen dat wij u optimale betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit kunnen garanderen. Zowel het datacenter, als het netwerk en de omgeving in de cloud worden door onszelf beheerd. Op deze manier is uw vertrouwelijke informatie bij ons in vertrouwelijke handen.

bel 0174 - 752 000

Wij staan 24/7 voor u klaar!

De BICT Groep levert op een flexibele en dynamische wijze totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Ons team van specialisten bedenkt, levert én beheert deze oplossingen om u zo volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Want, als wij doen waar wij goed in zijn, kunt u doen waar u goed in bent.

Contact

BICT Groep B.V.
Koopmanstraat 42
2672 GB Naaldwijk

0174 - 752 000
info@bictgroep.nl