Optimaliseer flexibel
werken met hosting services

Zowel het MKB als de overheid, de zorgsector en grootzakelijke bedrijven bieden wij een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van hosting services. Van advies tot de inrichting en van implementatie tot systeembeheer, wij denken altijd oplossingsgericht met u mee!

wij bellen u graag terug

Complete oplossingen op het gebied van hosting services

Volledig ontzorgd

Van deskundig advies tot aan compleet systeembeheer, wij nemen alle hosting services diensten uit handen. We adviseren u bij het maken van de juiste keuzes, helpen u met het installeren en beheren van uw systemen, en staan u bij voor support. Dit zowel op afstand als op locatie.

Kostenbesparend

Door slim gebruik te maken van verschillende hosting services bespaart u kosten. Werknemers werken productiever en efficiënter als zij zowel op kantoor als onderweg en thuis kunnen werken. Bovendien zijn hier geen investeringskosten voor nodig.

Beheer op afstand en locatie

Doordat wij over gespecialiseerde proactieve beheersoftware beschikken, kunnen wij uw hostingomgeving voor uw beheren. Dit doen wij zowel op afstand als op locatie. Zo hoeft u hier niet naar om te kijken. Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u blijven doen waar u goed in bent.

Webhosting & Domeinregistratie

Shared webhosting provider

Bekijken

Colocatie

Optimale IT-infrastructuur

Bekijken

                        Online werkplekken

Altijd en overal online

Bekijken

Benieuwd hoe hosting services u werkzaamheden flexibeler kunnen maken?

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze

contact

Wij staan 24/7 voor u klaar!

De BICT Groep levert op een flexibele en dynamische wijze totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Ons team van specialisten bedenkt, levert én beheert deze oplossingen om u zo volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Want, als wij doen waar wij goed in zijn, kunt u doen waar u goed in bent.

Contact

BICT Groep B.V.
Koopmanstraat 42
2672 GB Naaldwijk

0174 - 752 000
info@bictgroep.nl