Optimaliseer de verbindingssnelheid met datanetwerken

Koper- of glasvezelbekabeling? Wij adviseren u bij het maken van de juiste keuze. Bovendien ondersteunen wij u graag bij het implementeren en het beheren van uw gecertificeerde datanetwerk. Dit doen wij voor kantoorgebouwen en (bedrijven)terreinen. Buiten de implementatie van gecertificeerde koper- en glasvezelnetwerken kunnen wij u volledig ontzorgen bij het ontwerp en de realisatie van uw complete serverruimte.

wij bellen u graag terug

Complete oplossingen op het gebied van datanetwerken

Koperbekabeling | Glasvezelbekabeling

Koperbekabeling

Uw geautomatiseerde bedrijfssystemen kunnen niet werken zonder een goede infrastructuur voor uw datacommunicatie. Computer-communicatiesystemen en alle andere systemen in uw bedrijfsvoering zijn volledig afhankelijk van een goede infrastructuur.

Glasvezelbekabeling

Overbrug grote afstanden zonder kwaliteitsverlies

Een glasvezelnetwerk is optimaal betrouwbaar, biedt maximale snelheid en biedt u grote capaciteit aan bandbreedte. Cruciaal wanneer u digitaal goed bereikbaar wilt blijven. Wij ontwerpen en implementeren glasvezel backbones, waarmee serverruimtes kunnen worden gekoppeld en/of grotere afstanden kunnen worden overbrugd. De geïmplementeerde glasvezelinfrastructuur wordt direct gecertificeerd en voorzien van fabrieksgarantie.

Koper- of glasvezelbekabeling?

Wij geven u informatie over alle voor- en nadelen en toepassingen van zowel koperbekabeling als glasvezelbekabeling. Voorzien van ons advies kunt u uiteindelijk uw keuze maken voor het type bekabeling van uw datanetwerk.

bel 0174 - 752 000

Stap vandaag nog over op Windows 10

Zorg dat u er op tijd bij bent ondersteuning Windows 7 stopt!

Download whitepaper

Onze specialisten staan klaar om u te helpen