Ontzorging op het gebied van bedrijfstelefonie

Hosted Voice | On-premise telefonie

Wilt u zich laten ontzorgen op het gebied van bedrijfstelefonie? Dat begrijpen we bij BICT Groep als geen ander. Als drukbezette ondernemer is het logisch dat u zich wilt bezighouden met uw core business. Wij helpen u daarom graag aan een telefoniepakket dat bij de behoeften van uw bedrijf past. U heeft de keuze uit twee mogelijkheden: Hosted Voice Cloud telefonie en On-premise telefonie.

Hosted Voice Cloud telefonie

Het Samsung Hosted Voice platform wordt gehost binnen het datacenter en is verdeeld over drie geografische datacenter locaties. Verder is het Samsung Hosted Voice Cloud telefonie platform volledig redundant uitgevoerd. Indien er zich een calamiteit zou voordoen is de bereikbaarheid dankzij de optimale redundantie gegarandeerd.

bekijken

On-premise telefonie

On-premise telefonie houdt in dat wij een VoIP Gateway op locatie installeren welke een-op-een in verbinding staat met onze cloud omgeving. Hierbij wordt u zelf eigenaar van de hard- en software.

bekijken

Ontdek de voordelen van VoIP

VoIP, oftewel bellen via het internet, brengt verschillende voordelen met zich mee. U profiteert van continue bereikbaarheid overal ter wereld, voordelige beltarieven, integratie van mobiele toestellen en u kunt eenvoudig op- en afschalen. Dit is dé vervanger van de ISDN-lijnen. Denkt u dat deze vorm van bedrijfstelefonie perfect past bij uw onderneming? Neem dan contact op via de live chat, het contactformulier of bel ons op 0174 – 752 000.

Stap vandaag nog over op VoIP

Zorg dat u er op tijd bij bent... ISDN stopt!

Download whitepaper

Wij staan 24/7 voor u klaar!

De BICT Groep levert op een flexibele en dynamische wijze totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Ons team van specialisten bedenkt, levert én beheert deze oplossingen om u zo volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Want, als wij doen waar wij goed in zijn, kunt u doen waar u goed in bent.

Contact

BICT Groep B.V.
Koopmanstraat 42
2672 GB Naaldwijk

0174 - 752 000
info@bictgroep.nl