Ontzorging op het gebied van bedrijfstelefonie

Hosted Voice | On-premise telefonie

Wilt u zich laten ontzorgen op het gebied van bedrijfstelefonie? Dat begrijpen we bij BICT Groep als geen ander. Als drukbezette ondernemer is het logisch dat u zich wilt bezighouden met uw core business. Wij helpen u daarom graag aan een telefoniepakket dat bij de behoeften van uw bedrijf past. U heeft de keuze uit twee mogelijkheden: Hosted Voice Cloud telefonie en On-premise telefonie.

Samsung Hosted Voice - Cloud telefonie

De wereld van nu, op een flexibele en transparante manier. Als drukbezette ondernemer wenst u niets liever dan grenzeloos contact en optimale verbinding. Met Samsung Hosted Voice heeft u het totaal telefoniepakket in handen.

bekijken

Yeastar Hosted Voice - Cloud telefonie

Er is geen investering nodig. U betaalt per gebruiker een vast bedrag per maand. Onze oplossing groeit mee met uw organisatie. Zo kunt u gemakkelijk op- en afschalen en betaalt u nooit te veel.

bekijken

De telefooncentrale op locatie?

On-premise telefonie

On-premise telefonie houdt in dat wij de VoIP telefooncentrale op locatie installeren welke één-op-één in verbinding staat met onze cloud omgeving. Hierbij wordt u zelf eigenaar van de hard- en software.

Bekijken

Ontdek de voordelen van VoIP

VoIP, oftewel bellen via het internet, brengt verschillende voordelen met zich mee. U profiteert van continue bereikbaarheid overal ter wereld, voordelige beltarieven, integratie van mobiele toestellen en u kunt eenvoudig op- en afschalen. Dit is dé vervanger van de ISDN-lijnen. Denkt u dat deze vorm van bedrijfstelefonie perfect past bij uw onderneming? Neem dan contact op via de live chat, het contactformulier of bel ons op 0174 – 752 000.

Stap vandaag nog over op VoIP

Zorg dat u er op tijd bij bent... ISDN stopt!

Download whitepaper

Wij staan 24/7 voor u klaar!

De BICT Groep levert op een flexibele en dynamische wijze totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Ons team van specialisten bedenkt, levert én beheert deze oplossingen om u zo volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Want, als wij doen waar wij goed in zijn, kunt u doen waar u goed in bent.

Contact

BICT Groep B.V.
Koopmanstraat 42
2672 GB Naaldwijk

0174 - 752 000
info@bictgroep.nl