Snel en doeltreffend met proactief systeembeheer

Vooruitlopen op ontwikkelingen en het creëren van voorsprongen, dat verstaan wij onder proactief systeembeheer. Storingen worden vroegtijdig opgespoord en opgelost, vaak zonder dat u het doorheeft. Zo kunnen u en uw medewerkers ongestoord de dagelijkse werkzaamheden blijven uitvoeren.

Geen verassingen

Door continu te monitoren, krijgen wij informatie over uw ICT-omgeving binnen en kunnen wij uw systeem analyseren en technisch beoordelen. Wij schakelen hierbij snel en doeltreffend, zodat u vaak niets merkt van een storing of probleem.

Door de gespecialiseerde beheersoftware kunnen wij u garanderen dat u niet voor onverwachte beheerkosten komt te staan. U kunt met een gerust hart uw volledige aandacht richten op uw bedrijfsvoering - wel zo fijn!

Behoefte aan proactief systeembeheer?

Wij adviseren u bij het maken van de juiste keuzes, helpen u met het installeren en beheren van uw systemen, en staan u bij voor support. Dit zowel op afstand als op locatie.

Bel 0174 - 752 000

Andere bekeken ook

Kantoorautomatisering | Online back-up

Wij staan 24/7 voor u klaar!

De BICT Groep levert op een flexibele en dynamische wijze totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Ons team van specialisten bedenkt, levert én beheert deze oplossingen om u zo volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Want, als wij doen waar wij goed in zijn, kunt u doen waar u goed in bent.

Contact

BICT Groep B.V.
Koopmanstraat 42
2672 GB Naaldwijk

0174 - 752 000
info@bictgroep.nl