Online back-up van uw bedrijfsgegevens

Doordat uw gegevens altijd veilig opgeslagen worden, zijn uw gegevens eenvoudig terug te halen bij een eventuele calamiteit. Zo bent u er zeker van dat u niet precies het document verloren bent, dat u morgen nodig heeft voor die ene belangrijke presentatie.

Veiligheid voor alles

Een automatische back-up van uw bedrijfsgegevens zorgt ervoor dat u nooit meer data kwijt raakt. Ook niet wanneer de oorzaak brand of diefstal is. De slimme back-ups die in de cloud worden gemaakt, kunnen vanaf verschillende locaties benaderd worden.

Met de online back-updienst verzekert u zichzelf van toegang tot al uw bestanden, waar en wanneer u maar wilt! Uw gegevens worden opgeslagen in twee beveiligde datacenters die beide ISO gecertificeerd zijn. U krijgt een wachtwoord tot uw versleutelde data, waardoor er niemand anders bij uw gegevens kan. Zo garanderen wij maximale privacy.

Behoefte aan een online back-up?

Wij adviseren u bij het maken van de juiste keuzes, helpen u met het installeren en beheren van uw systemen, en staan u bij voor support. Dit zowel op afstand als op locatie.

Bel 0174 - 752 000

Over de BICT Groep

De BICT Groep levert op een flexibele en dynamische wijze totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Ons team van specialisten bedenkt, levert én beheert deze oplossingen om u zo volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Want, als wij doen waar wij goed in zijn, kunt u doen waar u goed in bent.

Contact

BICT Groep B.V.
Koopmanstraat 42
2672 GB Naaldwijk

0174 - 752 000
info@bictgroep.nl