Optimaal werken door kantoorautomatisering

Waar trekt u de grens tussen het automatiseren van bedrijfsprocessen en het handmatig uitvoeren van taken?
Wij adviseren u bij het maken van de juiste keuzes. Bovendien helpen wij u met het installeren en beheren van uw systemen en staan wij u 24/7 bij voor support. Denk aan oplossingen als kantoorautomatisering, proactief systeembeheer en online back-ups. Zowel op afstand als op locatie heeft u één vast aanspreekpunt – wel zo vertrouwd.

Verbinden en samenwerken

Waar samenwerkingen en communicatiebehoeften blijven groeien, is een goede internetverbinding meer dan waardevol. Dit is één van de vele mogelijkheden van de oplossingen voor kantoorautomatisering. Eenvoudig videobellen, chatten of gewoon bellen via smartphone, laptop of tablet wilt men altijd kunnen doen. Wij garanderen u dat u met onze kantoorautomatisering altijd bereikbaar bent en zo efficiënt mogelijk kunt werken.  

Behoefte aan efficiënte kantoorautomatisering?

Wij adviseren u bij het maken van de juiste keuzes, helpen u met het installeren en beheren van uw systemen, en staan u bij voor support. Dit zowel op afstand als op locatie.

Bel 0174 - 752 000

Over de BICT Groep

De BICT Groep levert op een flexibele en dynamische wijze totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Ons team van specialisten bedenkt, levert én beheert deze oplossingen om u zo volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Want, als wij doen waar wij goed in zijn, kunt u doen waar u goed in bent.

Contact

BICT Groep B.V.
Koopmanstraat 42
2672 GB Naaldwijk

0174 - 752 000
info@bictgroep.nl