Optimaal werken door kantoorautomatisering

Waar trekt u de grens tussen de kantoorautomatisering en het handmatig uitvoeren van taken? BICT Groep adviseert u graag, zodat u een weloverwogen keuze maakt. Wij helpen u bij de installatie en het beheer van uw systemen. Wist u dat wij u 24/7 bijstaan voor support? Denk aan oplossingen als kantoorautomatisering, proactief systeembeheer en online back-ups. U heeft altijd een vast aanspreekpunt zowel op afstand als op locatie – wel zo vertrouwd.

Verbinden en samenwerken

Waar samenwerkingen en communicatiebehoeften blijven groeien, is een goede internetverbinding meer dan waardevol. Dit is één van de vele mogelijkheden van de oplossingen voor kantoorautomatisering. Eenvoudig videobellen, chatten of gewoon bellen via smartphone, laptop of tablet wilt men altijd kunnen doen. Wij garanderen u dat u met onze kantoorautomatisering altijd bereikbaar bent en zo efficiënt mogelijk kunt werken.  

Behoefte aan efficiënte kantoorautomatisering?

Laat u volledig ontzorgen op het gebied van kantoorautomatisering en schakel BICT Groep in. Wij luisteren graag naar uw wensen en helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Zo weet u zeker dat u een systeem kiest, die naadloos aansluit op uw situatie. Meer weten? Neem contact met ons op door te bellen, te chatten of door het contactformulier in te vullen.

Bel 0174 - 752 000

Wij staan 24/7 voor u klaar!

De BICT Groep levert op een flexibele en dynamische wijze totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Ons team van specialisten bedenkt, levert én beheert deze oplossingen om u zo volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Want, als wij doen waar wij goed in zijn, kunt u doen waar u goed in bent.

Contact

BICT Groep B.V.
Koopmanstraat 42
2672 GB Naaldwijk

0174 - 752 000
info@bictgroep.nl