Optimaliseer de productiviteit door
efficiënte automatisering

Waar trekt u de grens tussen het automatiseren van bedrijfsprocessen en het handmatig uitvoeren van taken?
Wij adviseren u bij het maken van de juiste keuzes. Bovendien helpen wij u met het installeren en beheren van uw systemen en staan wij u 24/7 bij voor support. Denk aan oplossingen als kantoorautomatisering, proactief systeembeheer en online back-ups. Zowel op afstand als op locatie heeft u één vast aanspreekpunt – wel zo vertrouwd.

wij bellen u graag terug

Complete oplossingen op het gebied van automatisering

Volledig ontzorgd

Van deskundig advies tot aan compleet systeembeheer, wij nemen alle automatiseringsdiensten uit handen. We adviseren u bij het maken van de juiste keuzes, helpen u met het installeren en beheren van uw systemen, en staan u bij voor support. Dit zowel op afstand als op locatie.

Kostenbesparend

Het automatiseren van bedrijfsprocessen kan u een flinke besparing opleveren. Bovendien werken wij alleen met A-merken. Wij kunnen u hierdoor de garantie geven dat u niet voor onverwachte (onderhouds)kosten komt te staan.

Proactief beheer

Doordat wij over gespecialiseerde proactieve beheersoftware beschikken, kunnen wij uw hard- en software voor uw beheren. Zo hoeft u hier niet naar om te kijken.  Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u blijven doen waar u goed in bent.

                 Kantoorautomatisering

Verbinden en samenwerken

Bekijken

Proactief systeembeheer

Snel en doeltreffend

Bekijken

      Online back-up

                 Uw data is altijd veilig opgeslagen

Bekijken

Benieuwd hoeveel u kunt besparen door (delen van) uw kantooromgeving te automatiseren?

Neem contact op en bekijk uw voordeel

contact

Over de BICT Groep

De BICT Groep levert op een flexibele en dynamische wijze totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Ons team van specialisten bedenkt, levert én beheert deze oplossingen om u zo volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Want, als wij doen waar wij goed in zijn, kunt u doen waar u goed in bent.

Contact

BICT Groep B.V.
Koopmanstraat 42
2672 GB Naaldwijk

0174 - 752 000
info@bictgroep.nl