Complete oplossingen op het gebied van automatisering

Waar trekt u de grens tussen de automatisering en het handmatig uitvoeren van taken bij uw bedrijf in Rotterdam of Delft? Wij adviseren u bij het maken van de juiste keuzes. Bovendien helpen wij u met het installeren en beheren van uw systemen en staan wij u 24/7 bij voor support. Denk aan oplossingen als kantoorautomatisering, proactief systeembeheer en online back-ups. Zowel op afstand als op locatie heeft u één vast aanspreekpunt – wel zo vertrouwd.

Volledig ontzorgd

Van deskundig advies tot aan compleet systeembeheer, wij nemen alle automatiseringsdiensten uit handen. We adviseren u bij het maken van de juiste keuzes, helpen u met het installeren en beheren van uw systemen, en staan u bij voor support. Dit zowel op afstand als op locatie.

Kostenbesparend

De automatisering van bedrijfsprocessen van uw bedrijf in Rotterdam, Delft of elders kan u een flinke besparing opleveren. Bovendien werken wij alleen met A-merken. Wij kunnen u hierdoor de garantie geven dat u niet voor onverwachte (onderhouds)kosten komt te staan.

Proactief beheer

Doordat wij over gespecialiseerde proactieve beheersoftware beschikken, kunnen wij uw hard- en software voor u beheren. Zo hoeft u hier niet naar om te kijken.  Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u blijven doen waar u goed in bent. Kiest u ook voor automatisering voor uw bedrijf in Rotterdam, Delft of elders in Nederland?

Laat u informeren over de mogelijkheden

Denkt u dat automatisering zeker een toegevoegde waarde is voor uw onderneming in bijvoorbeeld Rotterdam of Delft? Laat u dan informeren door echte experts. U bereikt ons door te bellen naar 0174 – 752 000. Werkt u liever digitaal? Spreek dan een van onze medewerkers via de live chat.

Kantoorautomatisering

Verbinden en samenwerken

Proactief systeembeheer

Snel en doeltreffend

Online back-up

Uw data is altijd veilig opgeslagen

Benieuwd hoeveel u kunt besparen door (delen van) uw kantooromgeving te automatiseren?

Laat u informeren over de mogelijkheden. Denkt u dat automatisering zeker een toegevoegde waarde is voor uw onderneming in bijvoorbeeld Rotterdam of Delft? Laat u dan informeren door echte experts. U bereikt ons door te bellen naar 0174 – 752 000. Werkt u liever digitaal? Spreek dan een van onze medewerkers via de live chat.

contact

Stap vandaag nog over op Windows 10

Zorg dat u er op tijd bij bent ondersteuning Windows 7 stopt!

Download whitepaper

Onze specialisten staan klaar om u te helpen