Werkplekken online, veilig en flexibel inrichten?

Ontdek meer over onze IT-oplossingen

Slimme it oplossingen die werken...

Complete oplossingen op het gebied van automatisering en IT

Waar trekt u de grens tussen de automatisering en het handmatig uitvoeren van taken binnen uw bedrijf? Wij adviseren u bij het maken van de juiste keuzes. Bovendien helpen wij u met het installeren en beheren van uw systemen en zijn wij 24/7 beschikbaar voor support. Denk aan oplossingen als Microsoft 365, proactief systeembeheer, werken in de cloud en online werkplekken. Zowel op afstand als op locatie heeft u één vast aanspreekpunt – wel zo vertrouwd.

.

Online werkplekken

Continue beschikbaarheid

Online back-up

Uw data is altijd veilig opgeslagen

Internet security

Betrouwbare IT-beveiliging

Proactief systeembeheer

Snel en doeltreffend

Microsoft 365

De nieuwe manier van samenwerken

Laat u informeren door onze experts

 Volledig ontzorgd

Van deskundig advies tot aan compleet systeembeheer, wij nemen voor u alle automatiseringsdiensten uit handen.
We adviseren u bij het maken van de juiste keuzes, helpen u met het installeren en beheren van uw systemen, en staan u bij voor support. Dit zowel op afstand als op locatie.

 Kostenbesparend

De automatisering van bedrijfsprocessen van uw bedrijf in bijvoorbeeld regio Rotterdam of Delft kan u een flinke besparing opleveren. Bovendien werken wij alleen met A-merken. Wij kunnen u hierdoor de garantie geven dat u niet voor onverwachte (onderhouds)kosten komt te staan.

 Proactief beheer

Doordat wij over gespecialiseerde proactieve beheersoftware beschikken, kunnen wij uw hard- en software voor u beheren. Zo hoeft u hier niet naar om te kijken.  Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u blijven doen waar u goed in bent.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen door (delen van) uw kantooromgeving te automatiseren?

Denkt u dat automatisering een toegevoegde waarde is voor uw onderneming in bijvoorbeeld regio Rotterdam, Delft of Den Haag? Laat u dan informeren door onze specialisten. U bereikt ons door te bellen naar 0174 752 000. Werkt u liever digitaal? Spreek dan met een van onze medewerkers via de live chat.

contact