Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
werken in de cloud

BICT ASU Connect

BICT ASU Connect biedt diverse cloudoplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van de verzekeringssector. BICT ASU Connect biedt een online werkplek voor al uw verzekeringsactiviteiten, ondersteund door geavanceerde beveiligingsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen. Dankzij onze universele connector kunt u eenvoudig integreren met alle belangrijke assurantiepartijen, wat zorgt voor een naadloze gegevensuitwisseling en een verhoogde efficiëntie.

Waarom kiezen voor de BICT ASU Connect?

Cloud beveiliging - BICT Groep

Betrouwbare bescherming van persoonsgegevens

Flexibel en schaalbaar - BICT Groep

Schaalbaar en flexibel

Positief - BICT Groep

Universele connector voor assurantie pakketten

certificate | BICT Groep

ISO gecertificeerd

Cloud opslag

Uw gegevens, software en bestanden van uw werkzaamheden staan altijd ergens opgeslagen. Vaak is dit gewoon op uw computer of op een lokale server. Echter, deze tastbare opslagplekken kunnen kwetsbaar zijn. Bij de cloud werkt dit anders. De cloud is geen tastbare opslagplek, maar vervangt als het ware de functie van een lokale server of computer. Met BICT ASU Connect bieden wij een uitgebreide online werkplek speciaal ontworpen voor de verzekeringsbranche, die veilige en efficiënte samenwerking mogelijk maakt.

cloud opslag zakelijk

Voordelen van werken in de cloud

Bij BICT ASU Connect is de bescherming van uw data onze hoogste prioriteit. Wij zorgen ervoor dat al uw gegevens veilig en beschermd zijn volgens hoge standaarden en regelgeving. Onze geavanceerde beveiligingstechnologieën voorkomen ongeautoriseerde toegang en zorgen ervoor dat uw klanten kunnen vertrouwen op de veiligheid van hun persoonlijke informatie.

werken in de cloud bict
Logo westland adviesgroep

Westland Adviesgroep

BICT ASU Connect oplossingen

Neem vandaag nog contact met ons op via ons online contactformulier of bel ons op 0174 752 000 om te ontdekken hoe BICT ASU Connect uw werkplek kan optimaliseren en uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Van A tot Z | BICT Groep