ICT op z'n Spartaans

BICT Groep X Sparta Rotterdam Golfdag

Donderdag 30 september was het zover, de BICT Groep X Sparta Rotterdam Golfdag bij Golfbaan Delfland. Een compleet verzorgde dag, van lunch tot diner, waar golfers en beginners aan konden deelnemen. Aan alle deelnemers werd gedacht: zo konden de golfers competitief spelen in flights voor mooie prijzen en kregen de beginners de unieke kans om een clinic te volgen. Het was een dag vol sportiviteit en gezelligheid!

Bekijk de aftermovie!

Flightfoto's

Bekijk hier alle flightfoto's van de BICT Groep X Sparta Rotterdam Golfdag 2021

ICT op z'n spartaans

Uw ICT bedrijfsomgeving in één oogopslag

Vandaag de dag is een betrouwbare en professionele ICT omgeving van essentieel belang. Maar hoe zorgt u nu voor de optimale IT omgeving? Een belangrijke vraag, want onderwerpen als cyber security en online werkplekken komen steeds vaker aan bod. Maar voordat u kunt bouwen aan een professionele ICT infrastructuur, is het verstandig om uw huidige situatie in kaart te brengen.

De BICT Groep helpt organisaties graag om de eerste stap te zetten naar een waterdichte ICT omgeving! Daarom bieden wij u ICT op z'n Spartaans aan: een gratis een ICT scan, waarbij wij uw algehele bedrijfsomgeving in kaart brengen en u voorzien van een passend advies.

Inhoud ICT scan

Servers
Werkstations
Harddisk
Netwerk
Performance
Printer 
WiFi

Gratis ICT scan aanvragen

passend advies

Vrijblijvend advies 

Na een kort kennismakingsgesprek neemt een van onze ICT specialisten uw bedrijfsomgeving onder de loep om de zwakke plekken uit uw ICT infrastructuur te filteren. Nadat de ICT scan volledig is uitgevoerd, worden alle bevindingen opgenomen in een rapport, waarna u van ons een passend advies ontvangt. Hierna kunt u zelf aan de slag of kunt u ervoor kiezen om de optimalisatie van uw bedrijfsomgeving uit te besteden.

ICT op z'n Spartaans

Meer weten over de gratis ICT scan?