Bel: 0174-752000

Complete oplossingen op het gebied van automatisering

Dat u door het toepassen van efficiënte automatisering op kantoor beter kunt werken, wist u waarschijnlijk al. Maar waar trekt u de grens tussen het automatiseren van bedrijfsprocessen en het handmatig laten uitvoeren van taken door uw medewerkers? Een vraag waar veel werkgevers mee worstelen.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van automatisering kunnen wij u een op maat gemaakt advies voor uw kantooromgeving geven, waar u en uw medewerkers mee geholpen zijn. Denk hierbij aan oplossingen voor kantoorautomatiseringproactief systeembeheeronline back-ups en het inrichten van online werkplekken. Dit verzorgen wij van advies tot aan de complete implementatie en de nazorg.

Ontzorgd door automatisering

Behoefte aan efficiënte kantoorautomatisering? Wij adviseren u bij het maken van de juiste keuzes, helpen u met het installeren en beheren van uw systemen en staan u bij voor support. Dit zowel op afstand als op locatie.

Kostenbesparing door automatisering

Van deskundig advies tot aan compleet systeembeheer, wij nemen alle automatiseringsdiensten uit handen. Ook zorgen wij dat u over een hoogwaardige verbinding beschikt en plaatsen wij de juiste server(s), computers en randapparatuur. Omdat wij alleen met A-merken werken, kunnen wij u de garantie bieden dat u niet voor onverwachte (onderhouds)kosten komt te staan. Automatisering kan u zodoende een flinke besparing opleveren.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen door delen van uw kantooromgeving te automatiseren? Neem contact met ons op, dan laten wij u het voordeel zien.

Beheer op afstand en op locatie

Doordat wij over gespecialiseerde proactieve beheersoftware beschikken, hoeft u nergens naar om te kijken. Wij beheren de hard- en software voor u, waardoor u zich op uw dagelijkse werkzaamheden kunt blijven focussen. Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u blijven doen waar u goed in bent. 

Buiden de ad-hoc dienstverlening die wij bieden, werken wij met transparante servicecontracten. Daarmee zorgen wij dat uw netwerk 24/7 proactief beheerd wordt, zodat een eventuele storing voorkomen kan worden. Doet deze zich toch onverhoopt voor, dan wordt dit automatisch gemeld aan onze systeembeheerders en verhelpen zij de storing zo snel mogelijk.