Bel: 0174-752000

Welkom Maurice v/d Heuvel!

Maurice v/d Heuvel is vanaf december 2017 ons nieuwe gezicht en onderdeel van het team van specialisten. Hij ondersteunt zijn collega’s in de functie van IT-servicedesk coördinator. Buiten het bieden van tweedelijns gebruiksondersteuning, bewaakt hij de ticketstatussen en supportverzoeken die wij binnenkrijgen op de afdeling automatisering. Hij zal er mede zorg voor dragen dat IT projecten succesvol worden uitgevoerd bij onze klanten. 

Hiervoor werkt Maurice intensief samen met onze andere specialisten en is hij een spin in het web tussen u als klant en onze automatiseringsafdeling. Op deze manier kan onze dienstverlening voor u nog verder geoptimaliseerd worden. Maurice heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de IT en is reeds bekend met de proactieve monitoring tools van SolarWinds, dat volledig geïntegreerd is binnen de nieuwe helpdesk van de BICT Groep. Maurice neemt vanaf heden volledig de rol van Tomas Hogendoorn over.

Op naar een fijne samenwerking, want slimme mensen werken samen.

Overig nieuws

Voorkom dataverlies met online back-up

Een automatische back-up van uw bedrijfsgegevens zorgt ervoor dat u nooit meer data kwijt raakt. Ook niet wanneer de oorzaak brand of diefstal is. De slimme back-ups die in de cloud worden gemaakt, kunnen vanaf verschillende locaties benaderd worden. Vanaf welke locatie u dus ook werkt, u kunt altijd bij uw bestanden.

> Lees meer

Slimme mensen snacken gezond

Slechts 15% van de Nederlandse volwassenen consumeert de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. Uit onderzoek blijkt dat de werkvloer dé uitgelezen kans biedt om dit percentage te verhogen. Zo toont de studie van Greenco, in samenwerking met Wageningen University & Research, aan dat snackgroenten het traditionele koekje bij de koffie kunnen vervangen.

> Lees meer

Beveilig uw website met een SSL-certificaat

Beschikt u al over een SSL-certificaat voor uw website? Met Secure Sockets Layer, ofwel SSL, zorgt u ervoor dat uw website via https benaderbaar is én dat uw website minder gevoelig is voor cybercriminelen.

> Lees meer