Bel: 0174-752000

Welkom in het BICT Groep stadion

De BICT Groep heeft haar naam voor drie seizoenen aan de voetbalvereniging FC ’s-Gravenzande verbonden. Sinds vorig seizoen mogen wij ons trotste hoofdveldsponsor noemen van het BICT Groep Stadion in ‘s-Gravenzande. De reden voor deze samenwerking heeft te maken met de overeenkomstige visies van beide partijen. Wij, als totaal dienstverlener op ICT-gebied, hebben diverse specialismen gebundeld om zo totaaloplossingen te bieden aan onze klanten. FC ’s-Gravenzande werkt op exact dezelfde wijze aan het samenwerkingsverband binnen de verschillende teams. Zo zetten zij, net als wij, alles op alles om het perfecte team te vormen om zo het beste resultaat te realiseren. Niet voor niets voetballen deze toppers in het officiële BICT Groep Stadion!

Door de herkenbare visie was de keuze om samen te werken met FC ’s-Gravenzande snel gemaakt. De sponsoring van het voetbalstadion van de vereniging was zowel voor ons als voor FC ’s-Gravenzande een strategische keuze met als doel mensen binnen de club te verbinden. 

Wij wensen de leden van FC ’s-Gravenzande dit seizoen veel voetbalplezier toe en wij hopen u snel eens te zien in het BICT Groep Stadion!

FC 's-Gravenzande

Overig nieuws

Voorkom dataverlies met online back-up

Een automatische back-up van uw bedrijfsgegevens zorgt ervoor dat u nooit meer data kwijt raakt. Ook niet wanneer de oorzaak brand of diefstal is. De slimme back-ups die in de cloud worden gemaakt, kunnen vanaf verschillende locaties benaderd worden. Vanaf welke locatie u dus ook werkt, u kunt altijd bij uw bestanden.

> Lees meer

Slimme mensen snacken gezond

Slechts 15% van de Nederlandse volwassenen consumeert de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. Uit onderzoek blijkt dat de werkvloer dé uitgelezen kans biedt om dit percentage te verhogen. Zo toont de studie van Greenco, in samenwerking met Wageningen University & Research, aan dat snackgroenten het traditionele koekje bij de koffie kunnen vervangen.

> Lees meer

Beveilig uw website met een SSL-certificaat

Beschikt u al over een SSL-certificaat voor uw website? Met Secure Sockets Layer, ofwel SSL, zorgt u ervoor dat uw website via https benaderbaar is én dat uw website minder gevoelig is voor cybercriminelen.

> Lees meer