Bel: 0174-752000

Welkom Bert

Bert Hartsuiker zal vanaf juli onderdeel uitmaken van ons team. Met zijn functie als ICT Service Manager wordt hij hét centrale aanspreekpunt voor alle meldingen, storingen en taken. 

Bert Hartsuiker, BICT Groep

Op deze manier kan er beter gepland worden en zal de verwerking van zowel regie als projecten effectiever verlopen. Daarnaast zal Bert contact onderhouden met de klant omtrent operationele taken en zal hij projecten nauwkeurig structureren.

Onze nieuwe ICT Service Manager heeft ruim dertig jaar ervaring in de ICT. Zo is Bert actief geweest als systeem- en netwerkbeheerder bij verschillende organisaties en de laatste jaren als ICT Service coördinator. Als ICT deskundige met goede communicatieve vaardigheden is Bert iemand die een brug slaat tussen de ICT en klanten, eindgebruikers en managers. 

Door zijn ruime ervaring heeft hij verstand van achterliggende technieken en met zijn proactieve insteek heeft hij altijd goed samen kunnen werken met verschillende partijen. 

Bert gaat zijn nieuwe uitdaging met veel energie en positiviteit aan. Op naar een fijne samenwerking Bert, want slimme mensen werken samen.

 

Overig nieuws

Voorkom dataverlies met online back-up

Een automatische back-up van uw bedrijfsgegevens zorgt ervoor dat u nooit meer data kwijt raakt. Ook niet wanneer de oorzaak brand of diefstal is. De slimme back-ups die in de cloud worden gemaakt, kunnen vanaf verschillende locaties benaderd worden. Vanaf welke locatie u dus ook werkt, u kunt altijd bij uw bestanden.

> Lees meer

Slimme mensen snacken gezond

Slechts 15% van de Nederlandse volwassenen consumeert de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. Uit onderzoek blijkt dat de werkvloer dé uitgelezen kans biedt om dit percentage te verhogen. Zo toont de studie van Greenco, in samenwerking met Wageningen University & Research, aan dat snackgroenten het traditionele koekje bij de koffie kunnen vervangen.

> Lees meer

Beveilig uw website met een SSL-certificaat

Beschikt u al over een SSL-certificaat voor uw website? Met Secure Sockets Layer, ofwel SSL, zorgt u ervoor dat uw website via https benaderbaar is én dat uw website minder gevoelig is voor cybercriminelen.

> Lees meer