Bel: 0174-752000

Welkom Bert

Bert Hartsuiker zal vanaf juli onderdeel uitmaken van ons team. Met zijn functie als ICT Service Manager wordt hij hét centrale aanspreekpunt voor alle meldingen, storingen en taken. 

Bert Hartsuiker, BICT Groep

Op deze manier kan er beter gepland worden en zal de verwerking van zowel regie als projecten effectiever verlopen. Daarnaast zal Bert contact onderhouden met de klant omtrent operationele taken en zal hij projecten nauwkeurig structureren.

Onze nieuwe ICT Service Manager heeft ruim dertig jaar ervaring in de ICT. Zo is Bert actief geweest als systeem- en netwerkbeheerder bij verschillende organisaties en de laatste jaren als ICT Service coördinator. Als ICT deskundige met goede communicatieve vaardigheden is Bert iemand die een brug slaat tussen de ICT en klanten, eindgebruikers en managers. 

Door zijn ruime ervaring heeft hij verstand van achterliggende technieken en met zijn proactieve insteek heeft hij altijd goed samen kunnen werken met verschillende partijen. 

Bert gaat zijn nieuwe uitdaging met veel energie en positiviteit aan. Op naar een fijne samenwerking Bert, want slimme mensen werken samen.

 

Overig nieuws

Slimme mensen snacken gezond

Slechts 15% van de Nederlandse volwassenen consumeert de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. Uit onderzoek blijkt dat de werkvloer dé uitgelezen kans biedt om dit percentage te verhogen. Zo toont de studie van Greenco, in samenwerking met Wageningen University & Research, aan dat snackgroenten het traditionele koekje bij de koffie kunnen vervangen.

> Lees meer

Beveilig uw website met een SSL-certificaat

Beschikt u al over een SSL-certificaat voor uw website? Met Secure Sockets Layer, ofwel SSL, zorgt u ervoor dat uw website via https benaderbaar is én dat uw website minder gevoelig is voor cybercriminelen.

> Lees meer

Hét gezicht achter de helpdesk

Kai de Gier, onze eerste lijn helpdeskmedewerker, geeft u een kijkje in zijn leven. In zijn blog vertelt hij het een en ander over zichzelf en zijn werkzaamheden bij de BICT Groep. Bent u benieuwd naar wie onze gespecialiseerde helpdeskmedewerker is en waar hij zich zoal mee bezighoudt?

> Lees meer